Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 dasBock said: @Absolut arkadaşının kullandığı model hangisiydi oğrenebilir misin merak ettim :) http://www.dji.com/product/phantom-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Dworgian said: dasBock said: Dworgian said: şu dnr da satılan güzelmiş galba ya. kameralı mı o? yanılmıyorsam bu modelde kamera yok. anladım sağol. ev içi eğlencelik o zaman o mini drone kamerası yok. ev içi aynen. sinyal range i çok fazla değil. biz kankilerle parkur yaptık kapışıyoruz ofiste adsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ben de gaza geldim bak ofiste eğlenirim saaskdjlsalkjdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bunu aldım ben bekliyorum bakalım, live view var ve sadece iphone la kumanda ediyorsunuz wifi üzerinden kamerisyla görüntüyü naklen telefonun ekranına aktarıyor + resim ve video çekebiliyorsunuz.Kumandalı ve kumandasız iki versiyonu var. bu kumandalısıKumandalı cheerson cx-30 ama iphone varsa gyro hareketleriyle bile kontrol edebilmek için kumandasız versiyonu almak hem daha ucuz hem daha zevkli bence :) [video]https://www.youtube.com/watch?v=lzHlCeurZ-k?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bir de bu var..suyun içinde bile çekim yapıyormuş sizi takip ediyor kolunuza taktığınız zımbırtı sayesinde..Lily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Su altında hatunların popolarının resmini net çekiyorsa aldım gitti ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar