Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[istanbul][bar]Marakeş

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Caddebostan Barlar Sokağında yine.
Havelkanın içerisinden gözlemlediğim kadarıyla, Havelkanın kapısından alınmayan insanların tercihi gibi.Ama gittim, kötü değil pek.
Servis kötü sadece.
Onun dışında fiyatlar standartın çok minik altında o mevkiye göre.

Loreena McKennitt'in Marakesh Knigth's adlı parçasını hatırlatır bana hep.

Nargilesi mevcuttur.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair...
Sosyal ağlarda paylaş

yer fıstığı doluykn mutlaka gidilecek ilk yer olan mekan:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

kadıköy de olanı rexx in 3 dükkan aşağısında olup her tür müşteri barındırır

nargilesi muhteşem olmasa da kadıköy dekiler arasında ilk 3 te sayılabilir

kısacası ortam oalrak kız atmak veya sadece muhabbet etmek için birebirdr, sadece biraz tıkış tıkış olabiirsiniz(mindere oturmazsanız)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

yerfıstığı rule :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

hocak sıkısık mekan fln dogru da, yine de hizmeti nargilesi fln göz önüne alındığında en yii yerlerden biri oluor

minder kapalı bölümde bir tek yerde var, açık bölümde bir kaç tane var ama bence çk da fazla umutlanmayın minderler ici

marakes in en kötü özelligi sıkısık olması iste, otururken ne yapacağınızı şaşırabiliorsunuz bazen...[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

fena yer diil arkadaşla tavla atmak istediimizde havelka doluysa gideriz servis fln fena diil nargilesi pek iyi olmasada (zaten pek içmem) bira fln içilip takılabilinicek biyer[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...