paramecium Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Selam, Elimde, ödünç verip de dönmesinden ümidi kestiğim fakat döndüğü için de pişti durumuna düşmüş kitaplar var. Eksiği olan varsa verebilirim ücretsiz. Belgariad (David Eddings) III-IV (Metis) Dragonlance Kış Gecesi Ejderhaları(II) ve İlkbahar Şafağı Ejderhaları(III) (Arkabahçe) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben bu yüzden artık kitaplarımı ödünç vermiyorum. Ölüm kapısının ilk kitabını kuzene verdim yalan oldu kitap (10 yıl olmuştur). Kara elf üçlemesini arkadaşa vermiştim askere gitmeden önce, orada okusun diye. Onlarda yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Askere giden kitabın geri dönmesini ummakla çok büyük hata yapmışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Selam, Mosquito'dan adres bekliyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Gitti mi kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Selam, Arkadaşı akşam 22'e kadar bekliyeyim. Dışarda falandır, işi vardır. Eğer ses çıkmazsa sıradaki talibe geçeriz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Selam, Mosquito'a kargo ile gönderilmiştir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 tşkler paramecium yalnız hepsini göndermişsin abi :) aşağıdaki kitapların serileri bende de yok. eğer isteyen olursa, bende gönderebilirim aşağıdakileri. Belgariad (David Eddings) III-IV (Metis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Selam, Top benden çıktı :D Ben hepsini anlamışım yahu : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar