KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Alexi_Septimus, 18 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: PhalanX, 18 Ocak 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Sarışının adı esmerin tadı. (Meali : sarışın bulamadım, esmere kaldım) O sarışının adı esmerin tadı değil, beyazın adı esmerin tadı. Saçını boyatanlar sarışın olmuyor maalesef. Sarışın doğmadıysa sarışın değildir hiç kimse. Faketir fake! :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 :))[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 esmer tek geciyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Turuncu/Sarı karışımı seviyorum ben. Hoş oluyo.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ornek varm1 elinde alexi =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Çok makyajlı ve saçları boya, civcil tipli kırıtarak yürüyen artist kızları tazikli suyla sulayacaksınız arkadaşlar. Çıkan boyaları ise kovaya doldurup koyup ellerine vericeksiniz. Artık Bir evi boyayacak kadar boya çıkar üzerlerinden galiba :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela .direk sux yani zuhaha lol[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sarı siyah iyi gider ama kızılı tercih ederim[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gecen kuaföre gittim.sacima fön cektircektim.kuaför kadin okulumu sordu,söledim.bana dedi ki "aaa gecenlerde sizden bi kiz vardi,i$letmede okuyordu,saçlarini burda sariya boyamistik,tanio musun?" Hangisi dedim teyze hangisi..yüzlerce var..kayniolar.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sedwest Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 LoL [Bu mesaj Sedwest tarafından 20 Ocak 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 lol lol lol lol lol..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 unla $eker kiloyla satilir ama karabiber gramla satilir =) sari$inlar vs. esmerler =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 en iyisi beyaz ten siyah saç kim ne derse desin süper oluyorlar sarışınlar sux[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 beyaz ten siyah saç bi de mümkünse ye$il göz muhte$em oluyor.bu sirf kizlarda diil erkeklerde de gecerli =)[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gothic işte tam :)[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 abicim diyorum siyah saçlı yeşil gözlü olsun çamurdan olsun...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Obscura, 20 Ocak 2005 14:39 tarihinde demiş ki: gothic işte tam :) gothic rullaz işte bende şey yapmaya kasıom ilk önce sim siyah yapacam saçları sonra uçlarını (yaklaşık bi 3 4 cm) yeşile boyatacam[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 iide ben siyah saçli ye$il gozlu olmayan ama gothic olan bi dolu insan taniyorum. onla ilgisi yoq.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hayır anlamadın siyah saç siyah giyinim beyaz ten gothic anımsattığı icin öyle diyoruz sen sivilceli birine sivilcesiz diye bilionmu? buda onun gibi bişey :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Erutan, 20 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki: hayır anlamadın siyah saç siyah giyinim beyaz ten gothic anımsattığı icin öyle diyoruz sen sivilceli birine sivilcesiz diye bilionmu? buda onun gibi bişey :) Sivilce ne alaka yaw =) ben gözden bahsediyorum. Ama insan kendi istegiyle beyaz tenli olamiyor ki =(((( ühühühü[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 vallaha ben beyaz tenliyim 2 senedir denize bacağımı bile sokmadım[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 walla ben esmerim yolda yürürken bile yaniyorum hayatimda bi kere gune$ altinda yatmadim =([signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 çaresi var abi böyle 2 3 hafta boyunca yıkanma sonra dove un boyalı saçlara bakım kremi falan var onla vucuduna kese at :) beyazlarsın yavaş yavaş bana etkisi oldu :) birde olabildiğince sabunlu ve nemli tutmaya çalış cildini [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 20 Ocak 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Erutan, 20 Ocak 2005 15:02 tarihinde demiş ki: çaresi var abi böyle 2 3 hafta boyunca yıkanma sonra dove un boyalı saçlara bakım kremi falan var onla vucuduna kese at :) beyazlarsın yavaş yavaş bana etkisi oldu :) birde olabildiğince sabunlu ve nemli tutmaya çalış cildini walla erkekler bizden cok kendilerine bakiyor a.k =))))[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..[Ak$amyildizi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eh bırakta bari oda olsun :) bide saçları düzeltsem tamamdır başka kendime bakmam zaten ben saçları bi uzatsam bi boyatsam bide defrize midir nedir ondan yaptırsam yeter[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar