Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1)Arkadaslar ben kurduum hazır worldu serverimdan tamamen atmak istiyorum ama yapamadım.Nolur yardım edin. 2)Guardlar iyi hos ama birini kestikten sora sehir turu atıor ben ise kesince yok olmasını istiroum? Şimdiden Saolun........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1 - Kurduğun hazır world'ün scriptlerini incelersen , destroy vs gibi bir komut vardır onu kullanabilirsin . 2 - Scriptlerinde npc ,vendor ayarlarında , guardslarla ilgili ayarlamalardan kaynaklanıyor , bulup değiştirmen gerekiyor.[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 1)reset_spawns var onu yapıorum sonra o scripti siliorum serverda yine kaybolmuor ve consolda hata veriyor 2)o scriotler nerde ve nası olucak bende onu sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Scriptlerini bilmiyorum ama nbl scp pack ise chars klasorundedir. Senin worldde fazla item yoksa , kökten kaldırabilirsin , en son seçenek olarak . Ya da ekle func. kullan sonra tekrar silme func. kullan belki o zmn işe yarayabilir , denemen lazım.[signature][hline]to the victory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar