aramil Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Valideye devrettiğim Lumia 920 gözümün nurunu satıyorum. validenin daha basit bir şey istiyorum isyanından sonra boşa çıktı kendisi. aşağıdaki fotoğrafları incelersiniz kutu içeriği eksiksiz, kulaklığın o plastikleri güneş dahi görmedi. garanti süresini geçen ay doldurdu zaten garantilik bir durumu da gerçekleşmedi. başka bir cihaz olsa uğraşmazdım mezarcı telefonculara bırakırdım sigara parasına da bu cihaz daha 1.5 yıl götürür üstelik Microsoft tüm güncellemelerini tüm telefonlarına veriyor ve Windows 10 yolda. Fotoğraflarda görünen her şeyi veriyorum. Cihazın sadece sol üst köşesinde 2014 şubat ayında cebimden çıkarırken elimden kayması suretiyle düşüşünden kaynaklanan bir çatlak mevcut ki üzerine ben 6 ay, valide 6 ay kullandı herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Zaten tek parça polikarbonat gövdesi etkileyici bir şekilde sağlam. nokia pureView teknolojisi ve kamerasını anlatmama gerek yok, açar bakarsınız. Şarj süresi benim über kullanımımda 14 saat, validenin kullanımında (internet yok) 3.5 gün. Ben karmaşık bulmuyorum Windows Phone cihazları fakat ilk görünüşte bir çok insan ne kadar karışık vb. gibi şeylerle yaklaşabiliyor aslında daha basit ve özelleştirilebilir. 3 gün insan evladının herşeye alışması için yeterli bir süre. kablosuz şarj cihazı 2.5~ saat gibi bir sürede tam doldurabiliyor cihazı. özellikle ofiste tadından yenmiyor, al konuş, yeniden bırak şarja. orijinaldir kendisi. o usb kabloyu sürekli takmak beni çok irrite eden bir durum. hala da öyle. usb kablo uçlardan fotoğrafta görüldüğü üzere güçlendirildi biliyorsunuz ki en zayıf yerleri o uçları ile bağlandığı yerler. aldığım 2.gün yapmıştım. soracağınız bir şey varsa her daim ö.m atabilirsiniz. bu canavarın ve ekstralarının toplam günahı 600 TL. ayrı satmıyorum. Fotolar OneDrive: http://1drv.ms/1AYsRa0 Fotoğraflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sıfırı 630tl telefon, kırık, garantisiz , 600tl WTF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 kablosuz dalgasi haric 200tl veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sarj aleti hepsiburada da 50TL ben ikisine 240TL veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 lan yazın 900 e aldım bunu ya. hala daş gibi telefon düştüğü fiyata gel sdfsd sikko androidlere paya bayılacağınıza bundan alın. ama bu arkadaştan almayın 300 e vermediği sürece dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Esh said: lan yazın 900 e aldım bunu ya. hala daş gibi telefon düştüğü fiyata gel sdfsd sikko androidlere paya bayılacağınıza bundan alın. ama bu arkadaştan almayın 300 e vermediği sürece dsfsdf Himm bu mesajı sakliim. Olur da satmak istersen 300'e ben hazırım beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Hepsiburada 500e 925 satiodu birkac ay once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Sıfır fiyatına ikinci el bu fırsat kaçmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 pazarlıklı fiyat o, esneme payı var tabi ki. satamazsam da windows 10 yükler dener, görürüm windoz10 çokta fifirella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 ben gecen garantisiz ama catlaksiz sapasaglam 920 yi telefoncuya goturdum 300 veririm dedi bilgin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 aramil said: alsaydın keşke aldım zatne asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mezarcı onlar zaten, alıp satacak o da kaça kilitlerse. windows10 göreyim ondan sonra veririm bir mezarcıya, çok uğraşasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Silphatos said: aramil said: alsaydın keşke aldım zatne asd öm attım herhalde alıntıla derken sdf microsoft lumiaları gelsin onları bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 nereye geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 satış 1 hafta daha aktif. sonra mezarcılardan birine gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 aktif fiyati ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kaca satiyon su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 orta yolu buluruz ciddi alıcı varsa öm gelsin, uğraşmak istemiyorum vereyim gitsin alet kafasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 haftaya 200 e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 kablosuza talibim sadece.. lumia 1520 yi şarj ediyodur sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Kablosuz olanlar model seciyor onu arastirmadan almamalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 200 300'e satacağıma hammer test yapar videosunu çekerim çöpe atarım daha şık olur. fakirler kalabalık etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 yapıp koymazsan adam değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar