Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia Lumia 920 + Kablosuz Şarj Cihazı


aramil

Öne çıkan mesajlar

Valideye devrettiğim Lumia 920 gözümün nurunu satıyorum. validenin daha basit bir şey istiyorum isyanından sonra boşa çıktı kendisi. aşağıdaki fotoğrafları incelersiniz kutu içeriği eksiksiz, kulaklığın o plastikleri güneş dahi görmedi. garanti süresini geçen ay doldurdu zaten garantilik bir durumu da gerçekleşmedi.

başka bir cihaz olsa uğraşmazdım mezarcı telefonculara bırakırdım sigara parasına da bu cihaz daha 1.5 yıl götürür üstelik Microsoft tüm güncellemelerini tüm telefonlarına veriyor ve Windows 10 yolda.

Fotoğraflarda görünen her şeyi veriyorum. Cihazın sadece sol üst köşesinde 2014 şubat ayında cebimden çıkarırken elimden kayması suretiyle düşüşünden kaynaklanan bir çatlak mevcut ki üzerine ben 6 ay, valide 6 ay kullandı herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Zaten tek parça polikarbonat gövdesi etkileyici bir şekilde sağlam.

nokia pureView teknolojisi ve kamerasını anlatmama gerek yok, açar bakarsınız. Şarj süresi benim über kullanımımda 14 saat, validenin kullanımında (internet yok) 3.5 gün. Ben karmaşık bulmuyorum Windows Phone cihazları fakat ilk görünüşte bir çok insan ne kadar karışık vb. gibi şeylerle yaklaşabiliyor aslında daha basit ve özelleştirilebilir. 3 gün insan evladının herşeye alışması için yeterli bir süre.

kablosuz şarj cihazı 2.5~ saat gibi bir sürede tam doldurabiliyor cihazı. özellikle ofiste tadından yenmiyor, al konuş, yeniden bırak şarja. orijinaldir kendisi. o usb kabloyu sürekli takmak beni çok irrite eden bir durum. hala da öyle. usb kablo uçlardan fotoğrafta görüldüğü üzere güçlendirildi biliyorsunuz ki en zayıf yerleri o uçları ile bağlandığı yerler. aldığım 2.gün yapmıştım.

soracağınız bir şey varsa her daim ö.m atabilirsiniz. bu canavarın ve ekstralarının toplam günahı 600 TL. ayrı satmıyorum.

Fotolar OneDrive: http://1drv.ms/1AYsRa0

Fotoğraflar













Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

lan yazın 900 e aldım bunu ya.

hala daş gibi telefon düştüğü fiyata gel sdfsd

sikko androidlere paya bayılacağınıza bundan alın.

ama bu arkadaştan almayın 300 e vermediği sürece dsfsdf

Himm bu mesajı sakliim. Olur da satmak istersen 300'e ben hazırım beybi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...