Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güne başlamak için hangi şarkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metallica nothing else matters veya therion -to mega therion[signature][hline]...:::Married With Children:::...

[Bu mesaj umutsavaci tarafından 18 Ocak 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha dün annemizin kollarinda gezerken
çiçekli bahçemizin yollarinda kosarken
........................................
.....................................
...............................
bu daha iii yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
saat sabah 11 playlist açılır konunan şarkı venom-seven gates of hell'dir:
-venom:the seven gates of heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll!
-anti_teacher:bismillah noluyor ulan sabah sabah!??[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
ehah black dog ve rock n roll la aylarca uyandım :) biraz değişiklik arıyorum bu aralar.. ayrıca no quarterın söz ve klavyesinin arasındaki gitar atak bölümü çalınası dinlenesi ve beni yeterince gaz a getiresi bi melodıi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bi daha düşündün de, At the gates - Suicide Nation falan da iyi olabilir :)[signature][hline]mörda för Seraphim !

Lethe Re'sin
Mesaj tarihi:
valla ben genelde yatarken empyrium full koyuorum müzik setine gece tuvalete falan kalkıncı güzel oluo :) sabah da hoş oluo ode to melancholye falan denk gelince koyuo arada tabi de olsun :D ama mp3li bi alarm clockum olsa pantera-this love[konser ver.] ile kalkardım gaz oluom çok fena[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
aslında sabahları "günaydın" mahiyetinde bir şarkı dinlemem hiç, ama eğer dinleseydim green day - warning ya da blind guardian - into the storm dinlerdim heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...