EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 valla ben ayılabilmek için slayer megadeth pantera falan dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya soguk bi dus al bak nasi ayiliyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 metallica nothing else matters veya therion -to mega therion[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 18 Ocak 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 işte pantera - cowboys from hell, megadeth - symphony of destruction veya holywars soğuk duş etkisi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 gune baslama sarkisi the raain keeps faaling on my head taram taram dir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 daha dün annemizin kollarinda gezerken çiçekli bahçemizin yollarinda kosarken ........................................ ..................................... ............................... bu daha iii yaw..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 twisted sister ile açacaz you cant stop rock n roll tabiyki bi gazla fırlayacaz yataktan :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Cake - Never There olabilir bak :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bu aralar önce no quarter-led zeppelin , uyanmak için se incubus-megalomaniac[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 saat sabah 11 playlist açılır konunan şarkı venom-seven gates of hell'dir: -venom:the seven gates of heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll! -anti_teacher:bismillah noluyor ulan sabah sabah!??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 no quarter la uyanılmaz be, içim kararır sabah sabah ama klavye çalmaktan anlıyo jpj şerefsizim. no quarter yerine rock n roll-black dog kombosu yapılabilir.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehah black dog ve rock n roll la aylarca uyandım :) biraz değişiklik arıyorum bu aralar.. ayrıca no quarterın söz ve klavyesinin arasındaki gitar atak bölümü çalınası dinlenesi ve beni yeterince gaz a getiresi bi melodıi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Beach Boys - Get Around[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 dazed and confused diyelim onla uyanalım olsun bitsin :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehahh en iyisi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Agent Provocateur - Red Tape[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 judas priest- heavy metal veya united[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bak simdi cok optimistik olacak lou reed - perfect day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 In Flames - Brush the dust away[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sabah sabah iyi gider tabe in flames :) Bence Blind Guardian - Mirror Mirror [signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bi daha düşündün de, At the gates - Suicide Nation falan da iyi olabilir :)[signature][hline]mörda för Seraphim ! Lethe Re'sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 rumble militia - nazis fuck off! budur :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 anaa lethe la bu, puşt grim ben naber :D (topiğin içine sıçtım :D)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla ben genelde yatarken empyrium full koyuorum müzik setine gece tuvalete falan kalkıncı güzel oluo :) sabah da hoş oluo ode to melancholye falan denk gelince koyuo arada tabi de olsun :D ama mp3li bi alarm clockum olsa pantera-this love[konser ver.] ile kalkardım gaz oluom çok fena[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aslında sabahları "günaydın" mahiyetinde bir şarkı dinlemem hiç, ama eğer dinleseydim green day - warning ya da blind guardian - into the storm dinlerdim heralde.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar