darkageman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Öncelikle Selamlar; Bilgisayarimda windows 7 professional 64 bit yüklüydü dedim 8.1 deneyeyim ama acayip olaylarla karşilaştim özellikle de kilitlenme sorunu internette manga okurken 15-20 pencere aciyorum ayri ayri mangalar bittikçe yenisine geçiyorum bir anda bilgisayar kilitleniyor hata sesi yok restart yok sadece kilitleniyor. HyperV aktif et düzelir dediler düzelmedi de anlamadim yani sorun nedir ? Yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Orijinal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 internetten indirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Orijinal win 8.1 kullanıyorum. Bir kez bile kilitlendi, açılmadı filan derdim olmadı. Sürekli güncel tutuyorum tabii. Ya güzel cracklayıp güncelleyin yada key satan birinden ucuza kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Tamamdir sağol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 darkageman said: internetten indirdim :D Şimdi reklamlar: http://forum.paticik.com/read.php?27,5122412,page=23#msg-7942198 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar