DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Oyunu aslında halen oynuyorum ama dijital olani indirime girdi arkadasim da oynamak istedigi icin bunu elden cikarip onu almayi dusunuyorum. Piyasada pek ikinci eli yok oyunun neden bilmiyorum yani satani yok evladiyelik almislar sanirim. Benim istedigim fiyat 100TL sanalpazardan da ilan acabilirim ama komisyonu eklemek kosulu ile :) Fotograflik bir durumu yok tertemiz kutulu oyun isterseniz yine de cekip eklerim. Ilan 2 Marta kadar aciktir sonra indirim bitecegi icin satmaminda anlami kalmiyor pek. Ya da fiyat bu olmaz en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Up asagilarda kalmasin kampanya bitene kadar satmaya calisacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Haydin gencler kaldi 2 gun kutulu olup bu fiyata bulamazsiniz tekrar soyluyorum dijital 2. haklarini millet bu fiyata satiyor ben direk kutulu veriyorum icinden kod vs cikmiyor zaten normalde de o yuzden sifir ya da 2.el gibi bir olayi pek yok aslinda. Kutulunun avantaji bitirince siz de satabilirsiniz tekrar verdiginiz para geri gelir size. Dedigim gibi ben co-op oynayabilmek icin dijital olanina gecis yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Son 10 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Son 3 saat 9 taksit firsati ile kacmaz! :P http://www.sanalpazar.com/Ps4-Dragon-Age-Inquisition-Playstation-4-Oyun__isp40496663 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bizden birisi mi aldi bilmiyorum ama satildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben aldim indirim bittigine gore iade yapayim sdfagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Ben dijital olanini aldim satilir satilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar