behran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 beyler bass gitar aarıyorum şöyle öğrenmek için pahalı olmayan bunun dışında önerileriniz varsa yazın(öğrenmek konusunda)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yokmu yaww hiççç çalan? [Bu mesaj behran tarafından 06 June 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: behran, 05 June 2003 23:25 tarihinde demiş ki: beyler bass gitar aarıyorum şöyle öğrenmek için pahalı olmayan bunun dışında önerileriniz varsa yazın(öğrenmek konusunda)[hline] [hline]Dj KeSh pazar 20-23 arası............. biras hareketlenmek isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benimkinden alabilirsin Washburn XB-200 Groover Jackson amca dizayn etmiş zaten o gitar washburn den sayılmıyor :) sanırmıfiyatı 200 dolar çevresine değişmektedir[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yani gitarda oluyo da bassta ucuzu iyi olmuyo pek. Tabi ucuz anlayışına baalı. Cort'un bi Fender Precision Bass kopyası var bi arkadaşımda gayet temiz. Herkesin önericee S.B. Dreams i ben pek önermem. Hatta sana aktif pasif geçişli hiçbi aalette yok bu geyiini yapan bile olmuştur belki ama iyi diil onnar. Squier da alma. Eee... İkinci el piyasasına bi bak derim sana. İlk gitarı sıfır almak çok akıllıca olmayabilir.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kavrıyana kadar dandik bişi olsun elimde sonra alırız daa ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bak nefret edebilirsin sonra ama...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Salla Abi. Fender'i kassan sende yaparsın...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Peki o zaman sana Cort tavsiye ediyorum. Çalmak istediğin tarza da bağlı ama bi precision bass ideal başlangıç bassıdır. Bulabilirsen Brice da oldukça iyi bi marka. Mümkünse çift humbuck olsun, hele bi de başta az parayla iyi amfi alamayacaandan arka ses raatsız eder single coilde. Bi de passive electronic olsun. Yani pasif.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Valla bende cort derim sana.. öğrenmek için en iyi bass gitarlar cort bence.. baktın ilerde yetmio alırsın bi fender veya başka bişi öle dewam edersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Şu an da Cort'ların tahmini fiyatları ne peki?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 türkiyede başlangıç için alınacak fiyat/kalite açısından en uygun bas corttur kanımca.. ben de başlangıç için alıyım sonra değiştiririm diye cort curbow 4 string almıştım çok memnunum satmayı da düşünmüyorum yanına bi 5 telli alıcam bi kaç ay önce cort curbow sanırım 400 dolardı tünelde senkop müzikte.. aynı zamanda bi çok müzikk türüne uygun olduğu için özellikle başlayanlara tavsiye ederim ..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 imzama tıklarsan cort curbow'un neye benzediğini görürsün sanırım senkopta şu an bunun lacivert ve siyah renklisi var[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Curbow almanı tavsiye etmicem sana. Standart bir bas diil. Ve başlangıç olarak standart almak çok iyi olur. Precision veya Jazz Bass kopyası al derim.. Curbow tahta bile diil.[hline]Ben akıllıyım. Bi de kardeş şöyle bi bakçan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar