Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RIP Gtalk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya aptal aptal hangouts ve gmail e-mail warning kuruyorsun, ama plugin oldukları için, çalışmaları için chrome'a ihtiyaç duydukları için, chrome açık kalıyor backgroundda sen chrome'u kapatsan bile. İyi ram yiyor, memory yiyor, 3d modelleme yaparken farkediyorsun.
Mesaj tarihi:
hangouts PC client aptallık abidesi. bakın kötü demiyorum. aptallık artık bu kadarı. mobilden mi portlamışlar artık bilemiyorum.

email + im yapabilen alternatif bilen insanlık namına yazsın. başka bir servis sunana kapağı atma vakti gelmiş.
Mesaj tarihi:
arcane said:

hangouts PC client aptallık abidesi. bakın kötü demiyorum. aptallık artık bu kadarı. mobilden mi portlamışlar artık bilemiyorum.

email + im yapabilen alternatif bilen insanlık namına yazsın. başka bir servis sunana kapağı atma vakti gelmiş.

ya sanki denemek için insanları yapmışlar gibi, bubble chat olayı zaten bir kanser niteliğinde arıtk.
Mesaj tarihi:
ne chat bubble'ı ya ben işimi göremiyorum.

said:
You need to be signed in to Gmail and have Gmail open in your browser in order to see desktop notifications.

şu kanser ediyor insanı asıl. mail notification için telefon kullanıyor olduktan sonra hangouts'u desktoptan da mobilden de silerim. nasıl olsa IM işlevini görebilecek mecralar var.
Mesaj tarihi:
mail'dne kullanırsın gtalk ayrı bir programdı, süt gibiydi az memory yer gelen mailleri altta gösterirdi. işte 2 3 ay önce uyarmaya başladılar kapatıcaz diye ben de hangouts'a geçtim ama rezalet tek kelimeyle. bazı oyunlarda orada duruyor gitmiyor da minimize ediyon gene kalıyor, kapatmak gerekiyor. hiç sevmedim dokunmatik hesabı yapmışlar.
Mesaj tarihi:
senko said:

bir kere kullanmadım daha
skype iş görüyor. ona da feysin toplu konuşmasını entegre etseler güzel olcak.

var ki toplu konuşma yok mu? group text chat yapıyordum ben hep, kalktı mı?
Mesaj tarihi:
skype'ın skpye hesapları arasında toplu konuşma imkanı var ama
feysbuktaki toplu konuşmalarını görüntülemiyor
çünkü salak feysbuk API'sine bunu implemente etmemiş, milletle toplu konuşuyorsan seve seve ya telefonda messenger kullan ya feyste kal diyor.
Mesaj tarihi:
google'ın arabirim ayarlarını hiç anlayamıyorum
rehber nerde
o mailler neden ekleniyor hemen contacs'a
neyse

şimdilik ses özelliği yok fakat gelirse

http://i.imgur.com/ihPQNyF.png

• Yeni Oluştur...