Chemical Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Ulan hala kullanıyordum ben yaa. ne kullanıcaz? hangouts çok, çok, çok kötü pcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bende kullanıyordum chrome ile hangouts kullan diye dayatmaları kötü oldu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hang yada mail içi işte telefonada kur gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Alternatif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hala e-mail geldi mi uyaran ve chrome'u kapatınca 0.5gb ram yedirmeyen program yok ulan google kafana be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 chrome'u kapatınca 0.5gb ram yedirmeyen ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ya aptal aptal hangouts ve gmail e-mail warning kuruyorsun, ama plugin oldukları için, çalışmaları için chrome'a ihtiyaç duydukları için, chrome açık kalıyor backgroundda sen chrome'u kapatsan bile. İyi ram yiyor, memory yiyor, 3d modelleme yaparken farkediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 sikayp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hangouts PC client aptallık abidesi. bakın kötü demiyorum. aptallık artık bu kadarı. mobilden mi portlamışlar artık bilemiyorum. email + im yapabilen alternatif bilen insanlık namına yazsın. başka bir servis sunana kapağı atma vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 arcane said: hangouts PC client aptallık abidesi. bakın kötü demiyorum. aptallık artık bu kadarı. mobilden mi portlamışlar artık bilemiyorum. email + im yapabilen alternatif bilen insanlık namına yazsın. başka bir servis sunana kapağı atma vakti gelmiş. ya sanki denemek için insanları yapmışlar gibi, bubble chat olayı zaten bir kanser niteliğinde arıtk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ne chat bubble'ı ya ben işimi göremiyorum. said: You need to be signed in to Gmail and have Gmail open in your browser in order to see desktop notifications. şu kanser ediyor insanı asıl. mail notification için telefon kullanıyor olduktan sonra hangouts'u desktoptan da mobilden de silerim. nasıl olsa IM işlevini görebilecek mecralar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 abi bende hala var gmailde? Kurumsalız diye mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bir kere kullanmadım daha skype iş görüyor. ona da feysin toplu konuşmasını entegre etseler güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 mail'dne kullanırsın gtalk ayrı bir programdı, süt gibiydi az memory yer gelen mailleri altta gösterirdi. işte 2 3 ay önce uyarmaya başladılar kapatıcaz diye ben de hangouts'a geçtim ama rezalet tek kelimeyle. bazı oyunlarda orada duruyor gitmiyor da minimize ediyon gene kalıyor, kapatmak gerekiyor. hiç sevmedim dokunmatik hesabı yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 senko said: bir kere kullanmadım daha skype iş görüyor. ona da feysin toplu konuşmasını entegre etseler güzel olcak. var ki toplu konuşma yok mu? group text chat yapıyordum ben hep, kalktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 skype'ın skpye hesapları arasında toplu konuşma imkanı var ama feysbuktaki toplu konuşmalarını görüntülemiyor çünkü salak feysbuk API'sine bunu implemente etmemiş, milletle toplu konuşuyorsan seve seve ya telefonda messenger kullan ya feyste kal diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 skype gtalk alternatifi değil, ağır ve hantal bir program. Böyle hafif ne sistemi yoracak ne gözü yoracak son derece basit bir program yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 icq var topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 apiyi de kapatıyomuş google, dışardan erişim de yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sanırım aradığımı pidgin'de buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 google'ın arabirim ayarlarını hiç anlayamıyorum rehber nerde o mailler neden ekleniyor hemen contacs'a neyse şimdilik ses özelliği yok fakat gelirse http://i.imgur.com/ihPQNyF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar