fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Fiyat kac olur bilemedim, bakip konusuruz. Xbox 360 var, firmware'li ama eski firmware. Yenisini yaptirmak 30 TL falanmis. Yaninda 2 gamepad veriyorum, gamepadler zaman icinde biraz eskimis ama hic bir sorunlari olmayan gamepadler. Yine cok az kullanilmis kablosuz gitar hero gitari (rockband de olabilir), ve mikrofonu veriyorum. mikrofon kabloludur. Hepsini bi arada satiyorum, alana ozel surprizlerim de yok. Simdi onlar dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 gayet samimi ve dürüst satıcı belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 fizban said: Fiyat kac olur bilemedim, bakip konusuruz. Xbox 360 var, firmware'li ama eski firmware. Yenisini yaptirmak 30 TL falanmis. Yaninda 2 gamepad veriyorum, gamepadler zaman icinde biraz eskimis ama hic bir sorunlari olmayan gamepadler. Yine cok az kullanilmis kablosuz gitar hero gitari (rockband de olabilir), ve mikrofonu veriyorum. mikrofon kabloludur. Hepsini bi arada satiyorum, alana ozel surprizlerim de yok. Simdi onlar dusunsun. Kaç gayme istiyosn fiz bi güzellik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Gitar, mikrofon ve oyuna talibim fizban, satmaya karar verirsen öm atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 simdilik ayri satmayi dusunmuyorum ama ileride fikrim degisirse durterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 adam oyun yazmamış la hangi oyunu istion sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bump 1 hafta icinde satilmazsa donanimhaber'e koyacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar