Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Şimdi bilgisayarıma format atıcam hard diskimi bölmem lzm ne yapmalıyım daha sonra böldüğüm hard diski diğer büyük hard diskle birleştirebilecekmiyim?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 fdisk ile bölebilirsin sonradan birleştirirsinde ama birleştirince yeniden herşeyi kurman gerekiyor
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 formatla pc yi sonra xp cdsi ile aç sonra ordan bölersin zati gerisi sana kalmıs kur windowsu falan parcaların cogunu tanıyo xp xp kraldır kral:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 iyide xp deki dosyalarım ne olacak onları korumam lzm?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 formatlamadan once hepsini yedekle eger hd suan da 2 parçaya bölünmüş ise sadece c ye format cek d yi elleme kurarken tekrar hd yi sakın bütünleştirp tekrardan bölme böle kalcak yoksa hepsi uçar bilgilerin[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hmm anladım :) bu çok zor bir iş olur neyse ilk olarak dosyalarımı kurtarayım bir.. fdisk programdı snrm nereden buluruz?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya xp cdn varsa zaten formattan sonra ac pc yi setuptan once d den okumayı seç cd yi tak save et cık gene restart sonra cdyi goruyo ordan hem hd yi bolme işini hem yukleme işini yapabiliyosun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Fdisk ile kasmak yerine Partition Magic programı ile format atmadan'da ikiye bölebilirsin hdd'yi. Tabi hdd'deki boş olan bölgeyi 2. hdd olarak bölebiliosun :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 partition yapmak, olası bir data kurtarma operasyonunu içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. bırakın tek parça çalışsın. veya ille de 2. bir diske ihtiyacınız varsa 2. bir disk alın :)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 dyn anlayamadım xp cdim var bilgisayarı açarken d den okumayı seçiyorum sonrasını çözemedim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar