HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 3. nesil ipadimi bir gece ansızın dfu moda girmişken yakaladım. power + home ile tüm atraksiyonları denedim tık demiyor. ekranda da hiçbir aktivite yok, simsiyah şekilde duruyor fakat usb ile itunes a bağladığımda kurtarma modunda olduğunu söylüyor itunes. bu moddan çıkartma imkanım var mı jb uygulamaları ile falan? iosun eski versiyonlarında tinyumbrella adlı uygulama ile uyandırabiliyormuşsun sanırım fakat 8 olduğundan görmedi herhalde. edik; itunes üzerinden kurtarmayı devam ettirerek tamamlayamıyorum 4014 hatası veriyor onun için moddan çıkartmaya çalışıyorum
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 JB falan öncesi ReiBoot.exe programını dene bir. Ama ilk önce itunes'u update et bazen direk problem hallolouyor.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 itunes güncellemesi ve kablo kontrolü ilk denediklerimdi. reiboot.exe usb ile bağladığım anda kendini kapatıyor görevi sonlandırdı deyip.
Öne çıkan mesajlar