HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 3. nesil ipadimi bir gece ansızın dfu moda girmişken yakaladım. power + home ile tüm atraksiyonları denedim tık demiyor. ekranda da hiçbir aktivite yok, simsiyah şekilde duruyor fakat usb ile itunes a bağladığımda kurtarma modunda olduğunu söylüyor itunes. bu moddan çıkartma imkanım var mı jb uygulamaları ile falan? iosun eski versiyonlarında tinyumbrella adlı uygulama ile uyandırabiliyormuşsun sanırım fakat 8 olduğundan görmedi herhalde. edik; itunes üzerinden kurtarmayı devam ettirerek tamamlayamıyorum 4014 hatası veriyor onun için moddan çıkartmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 JB falan öncesi ReiBoot.exe programını dene bir. Ama ilk önce itunes'u update et bazen direk problem hallolouyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 itunes güncellemesi ve kablo kontrolü ilk denediklerimdi. reiboot.exe usb ile bağladığım anda kendini kapatıyor görevi sonlandırdı deyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar