TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 demin bi forumda okudum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan die... böle bişey olamaz olacaksa doğrusu: YUMURTA TAVUKTAN ÇIKAR, YUMURTADAN ÇIKAN ŞEY İSE CİVCİV DİR... ehehhe:) biliorum salakça.. ama kafayı yedim bu tatilde napiim...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bravo![hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 insanlık adına büyük bir adım ..[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bastır be[hline][söz veriom ki bi daha imzalarımda argo sözler barındırmıcam, cıbıldak qarı kız resimlerine link vermicem.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 adamımsın.[hline]"Hata yapmayan bir insanın yaşadığı söylenilemez." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 afferim canım verin şuna bi balon :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Nobel bilim ödülünü haketmis bir sahsiyetle ayni ortami paylasiyoruz valla.Ne kadar iftihar etsem az.Türkiye seninle gurur duyuyor!![hline]Yok lem imza fln...De get! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 *!balon werir*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 helal ben bulamazdım galiba[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 olmadı sly nerde nubi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 aklıma geldi de herkes belli bi formda gitmiş bozmıım dedim :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 10 Şubat 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.netKing Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 İğrençsin paradoxu böylemi çözdün :-p Yinede bravo![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hayvanlar gibi[hline]imalamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: TiReSiAs, 10 Şubat 2003 22:33 tarihinde demiş ki: demin bi forumda okudum yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan die... böle bişey olamaz olacaksa doğrusu: YUMURTA TAVUKTAN ÇIKAR, YUMURTADAN ÇIKAN ŞEY İSE CİVCİV DİR... ehehhe:) biliorum salakça.. ama kafayı yedim bu tatilde napiim...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 bu mantıkla düşünürsen o zaman bebekle insan aynı kavram olmuyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Gr@L Sın[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 We call this "Düz Mantık" :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan diye, horoz demiş; - ben polemiğe girmem, .....erim. [Bu mesaj riglous tarafından 11 Şubat 2003 01:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 "Polemik" lafını duyunca Lise 1 Türkçe hocam aklıma geliyor. Kadına soru falna sorup sıkıştırıyorduk, kadın hemen "Bana Polemik yapmayın!" falna diodu kaçiodu :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 polemik deince benimde aklıma gördüğüm en son otobüs şöförü kavgası gelio adam: "senin ebeni ...." dedikçe dier adam "benimle polemiğe girme diyodu" :D[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 hmmmm[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kezzap Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Vişşşş odam bulmiş tavug olayunu biz ne yapiyk agam anlamiyrim. E tebrik edek agam bize yakişir. E de get seni p***ogli :tebrikz: ps:sener seni aniyoruz ahaaha olmdi ama :D[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar