Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kaç soru...(oyunda bulamıyorum ve türkde fazla olmadığı için soramıyorum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buraya açtığım için kusura bakmayın ama anlayamadım bi türlü bi kaç şeyi..

ilk önce power regen. neye göre oluyo?int falan yüksekse dahamı hızlı oluo?

ayrıca verdiğimiz spell dmg. da int e göre sanırım?doğrumudur?

2. olarak sizden fire wizard temp i rica edicem..linkler bölümünde siteler var ama orda bir türlü yapamıyorum yada anlamıyorum..(o sitelerde nasıl yapıldığını söylerseniz bende kasabilirim)

ve birde 40 da respec edebilioruz skilleri de 50 de tekrar edebiliyomuyuz?yoksa sadece 20 ve 40 damı?eğer 50 de edebiliyosak 40 da ice olup 50 de tekrar fire olmayı düşünüyorumda..

ve son olarak bu rvr skill pointlerle aldığımız skiller nasıl oluyor?bunları sonradan silip diğer skillere verebiliyomuyuz yoksa aldığımız öyle kalıyomu?ve bunlarda bi limit varmı yani öldürdükçe hepsinden alabilirmiyim?ve fire wiz için başlangıç olarak tavsiyeniz hangilerinden yana?
Mesaj tarihi:
spell dmg ın inte göre değişir.
oyunun sana verdiği respec hakları sadece 20 ve 40 da. ama artık peynir ekmek gibi satılan respec stonelarla 50 olduunda da respec edebilirsin. ki 40-50 arası ice wizz olman lvl alma süreni baya etkiliycektir =)
realm pointlerle aldıın skill leride realm ability respec stone larla yeniden düzenleyebiliosun. fire wizz için neler lazım bilmiorum.[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
Kanki Teh üBaaahr Dr000ood
Mesaj tarihi:
Ben bildiklerimi yanıtlayayım...

Şimdi power regen olayının bi standartı var,atıyorum 2 saniyede 5 point gibi falan. Bunu değiştiren şeyler sana atılan büyüler veya serenity realm abilitysi. Intin yüksek olması regen olayına etki etmez sadece daha fazla powerın olur.
Respec mevzuuna gelince,bedava respecler 20de ve 40ta evet. Daha sonra housingden respec stone alıp parayla respec edebilirsin.(500g civarındaydı sanırım)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Ekim 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
single line respec ston 4p+
full respec 10p+ kayda
öyle peynir ekmek gibide değil yani 500 golda respec stone görmedim ben daha
ayrıca single line respec daha rare sadece sidide düştüğü için bence önceden yap template ini sonra p kasma
ayrıca burada verdiğim rakamlar çoook çoook iyimser
ben respec stone 2 kere gördüm markette toa sonrası
full respec stone da 13p den aşağı görmedim 27-28 p ye kadar gidiyor bu fiyat...[signature][hline]homo homini lupus
Mesaj tarihi:
40 da ice wizz olamk bencede en iyisi ama 50 de yapacagin respect icin respect stone alman lazım albiyondaki fiyatlarini hatirlamiyorum ama full respect stone 5 pialt civarlarıydı sanırım yanlız hatırlamıyorsam l[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
respect=saygi duymak, respec=re-spec/tekrar speclendirme isi.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe
Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 27 Ekim 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
respect=saygi duymak, respec=re-spec/tekrar speclendirme isi.

Yeni uyandım bide ubeaa bi ingilizcem yok :D respect ?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
valla para vermeye gerek yok..kasılmaz..zaten zor kasıorum :)

böyle gideyim zaten solo falan yapıyorum bişeyler

saolun.

glad peki realm abilitylerden diğer tavsiyelerin ne?wiz için?

bide realmy ability respecler pahalımı peki?

realmlardan serenity ve mcl1 alıcaz başka? :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aug int
aug dex
wild power
mastery of concentration
falan filan diye gidior ama yol uzun canin sıkılmasın sonra :)
Bence hepsini oku,nedir ne degildir ,ne ise yararlar ogren ona gore,kendi oyun stiline gore realm abiltylerini sec.[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u..

Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz
Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin
  • Yeni Oluştur...