Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Data stream Error It Appears the data stream has changed. This will require an uğdate to UOAssist.dll for UOAssist To function correctly.Look for uptades at www.tugsoft.com an the auto-updater info screen. Press enter to continue yardım edin ne yapıcam ya 3x clientlerle girmeye calıştığımda diyor bunu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Abi bence yeniden yükle sphere dosyasının içinde aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya onla alakalı değil arcadia client yükseltti ya şimdi 203 le gayet normal bu assist ama 3x clientlerin hepsi ile denediğimde kullanıcı adını şifreyi yazıp enterladığında bu hatayı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Update et uo assisti.[signature][hline]Turbo Pascal,C,Visual Basic,Sphere Scripting And Gm Pvp Hell_Angel Quamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dll sini bul google dan fln arat bende cd de war o o yuzden gonderemıyorum ark ta cd bulamazsan özel den pm at . cd den yollamaya calısırım[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 buldum dll lerini ama giriyor yanlız assistteki menü tek li oluyor buda karakteri görmüyor cift li olması lazımki tam olsun bi türlü ayarlayamadım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 http://apocan.yoneso.net/uoas.zip İşini görücektir.. Yarım saate kadar kaldırırım haberin olsun..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben bu assisti 3x client lerle acamıyacakmıyım ya 1.19 sürümü olur uoassist.exe sinde renistall uptade et der 1.17 sinide uptade et der ne yapıcam ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 3x sürümler ile açamazsın bildiğim kadarı ile.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 off ne yapıcam ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 arkadaslar kusura bakmayın son bişey sorucambu assist 1.19.16 versiyonunda neden tek menülü oluyor buna yardım edin bana lütfen son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Ehe bende açamıyorum,zaten bayadırda oynamıyorum arkadaşa verdim o oynuyor.Bak şimdi,tek çare ya assist'i kasıcan yapıcan bi şekilde.Yada arcadia'ya 2.0.3 veya 2.0.0 versiyon bi client'ı editleyerek gireceksin.Benim double client ve onların yeni arcadia client'ın hexlerini karşılaştırdım.104 satır kadar bi fark çıktı :D aradaki farkı anlamak heralde baya kasar.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harunnet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bana editlediğin clienti gönderirsen korax cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Eski clientı yollasamda bi işine yaramaz çünkü,eski clientla zaten giremezsin. Yenisine göre bişey yapmadım daha,uğraşacak vaktim olmadı.Biara bakıcam ama,olmadı başka yönetmlere başvuracaz :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar