hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadasalr ben gecelerı dınleycegım cok yawas olmayan ve uykumu getırmeyecek sarkılar arıyorum ne gıbı onerılerınız olabılır(yardım)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayyam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pink floyd wish you were here bob dylan one more cup of cofee (sanma ki bi b.k bilmiorum herkesin bildiği iki şarkı yazdım diye, o kadar rock dinlerim ama en fazla dinlediğim iki şarkıdır) :) azcık sert olsun diyosan whiskey in the jar - metallica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sizi şööle alalım..[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 saol[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gece gece black sabbath ya da led zeppelin en iyi gider söliim baştan[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Anti_Teacher verdigin link acılmadı[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 baba davul performanslarından 3, 6, 8, 26 fln iyi gider gece gece[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben açtım walla :??[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 açılmıyosa ben elden tavsiye vereyim 2. Child In Time - Ian Gillan (Deep Purple), 6. Since I've Been Loving You - Robert Plant (Led Zeppelin), 11. Stairway To Heaven - Robert Plant (Led Zeppelin), 15. Painkiller - Rob Halford (Judas Priest), 17. Queen Of The Reich - Geoff Tate (Queensryche), 20. When The Music's Over - Jim Morrison (The Doors), 22. Great Gig in the Sky - Clare Torry (Pink Floyd), 37. Black Dog - Robert Plant (Led Zeppelin), 38. Trooper - Bruce Dickinson (Iron Maiden), 39. The Show Must Go On - Freddie Mercury (Queen), 47. Estranged - Axl Rose (Guns N Roses), 49. Babe I'm Gonna Leave You - Robert Plant (Led Zeppelin), 55. Tears In Heaven - Eric Clapton, 56. Rainbow In The Dark - Ronnie James Dio (Dio), 57. Whole Lotta Love - Robert Plant (Led Zeppelin), 64. Freewheel Burning - Rob Halford (Judas Priest), 80. Revolution Calling - Geoff Tate (Queensryche), 87. Cemetary Gates - Philip Anselmo (Pantera), 93. Hallowed Be Thy Name - Bruce Dickinson (Iron Maiden), 96. Dreams - Sammy Hagar (Van Halen), 98. Five To One - Jim Morrison (The Doors) aralarından özenle seçtim elim yoruldu öfff[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehuheue saol walla[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bide led zeppelin - no quarter koyayım oraya. ne demek ahirete çalışıyorum ben burda :P :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 pantera - i'm broken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 vallahi cok saolun arkadaslarım gecerı takılırken walla sarkı dınlıemıodum cok tesskur ederım[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 al o zaman bide pantera- floods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 death - the sound of perseverance albümü de benden ;)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 emerson lake and palmer-lucky man tavsiye ediyorum gece dinlenmesi için yazılmış şarkı... deep purple-soldier of fortune... ve diğer the doors şarkıları :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 you know the day destroys the night, night divides the day, try to run, try to hide, break on throught to the other side! break on throught to the other side! break on throught to the other sideeeeeeeeee the doors cdlerim kayıp ülen gecenin köründe bi şey dinleyemedim canım ne çekse cdsi kayıp[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 asıl alabama song.. acı kahve etkisi yapıyo... afrodizyak gibi şarkı yapmış mezemenk.. sürekli bi erek hali gaz hissi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 the end'i tek geçsem ben? :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bide doro ii dinlenir gece gece, hele love me in black albümü[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 açayım hatta ben bi love me in black alkole vurup yatayım[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Rock olmasada bence Blind Guardian dinle :) Her saat her ruh hali her gün her yıl herseye iyi gelir :) mesela : Bakkala gidiyosun , abi bana 1 kile BG versene, Kai Hansenlimi olsun Kai hansen sizmi? ehue :D benim tavsiyem Blind Guardian Guns N Roses Velvet Revolver AC/DC Muse Nightwish Rhapsody.. yok abartı oldu en iyisi Beatles :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 led zeppelin - stairway to heaven blind guardian - bard song metallica - unforgiven metallica - sanitarium HIM - the vampire oasis - wonderwall falan filan[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 rammstein / links234 rammstein / ıch wıll rammstein / du hast rammstein / mein teil rammstein / buck dıch s.o.a.d / forest s.o.a.d / chop suey s.o.a.d / mr.jack slipknot / wait and bleed godsmack / vampires korn / blind korn / freak on a leash korn / trash korn / following away from me korn / somebody someone[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 White Lion'nın sLow parcaLarı oLabiLir..wait faLam cok güseL oLur..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar