Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bolton - arsenal

Lucas

Öne çıkan mesajlar

ilk yarısı 1-0 bolton üstünlüğüyle geçildi.kalecinin büyük hatası sonucu bolton golü buldu.stelios kalecinin büyük hatasını affetmedi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

boyle gıderse arsenal gönüllerin şampiyonu olarak kalır...premier ligin şampiyonu da chelsea olur...dun aksam ki futbolu arsenal gıbı bı takıma yakıstıramadım[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya:
-Biz muz alacaktık.Kuyumcu:
-Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi:
-Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

chelsea yi durdurmak zor bu saatten sonra

arsenal ne kadar düşecek onu merak ediyorum manchester ile arasında sadece 1 puan kaldı.(liverpool %69 topla oynama ile maç kaybederse olacağı bu tabii..)

almunia neden oynar anlamam gerçi lehmann da en son oynadığında ayrı bi efsaneydi konu kaleci hatalarıysa..
ah arsenal ah..[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near
Fight fire with fire - Bursting with fear
You all shall die!
*bangs*
Sosyal ağlarda paylaş

Bolton bu sene cok iyi , birde Arsenalde öyle bir sorun varki Henry takımın üzerinde cok etkili o formda olunca hersey iyi güzelde adam kötü olunca cok zorlanıyorlar.Birde üstüne kaleci sorunu eklenince durum zorlasiyor tabi.
Asil ilginc olan nokta Seamanda okadar yil yas problemi yasadiktan sonra nasil gidip Lehmanni aldilar yokmuydu daha genci. Lehmann formda olsa nolacak 2 yil sonra yenisi gelmek zorunda kalacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...