kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Çin'den giriş yapıldı falan diyor. hemen mail şifremi değiştirmek istedim ama giremedim eski şifremle. daha sonra telefona kod vs vs değiştirdim mail şifremi steam şifremi de değiştirdim ama korktum ya biri girmiş hesaba sanki. tanımlı kredi kartı falan vardı bi sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 kredi kartı bilgilerini çalabileceklerini sanmıyorum. ama hesap hareketlerine bi bak, belki harcama yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bi de bilgisayarını tarat. antivirus programın yoksa kasperskynin falan ücretsiz şeysi vardı. telefonda veya tablette de alakalı email falan da kullanıyorsan app'lere de göz at. baya tehlikeli onlar. hangisi ne yetki istiyor, yüklerken kimse aldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 harcama falan olmamış bi sıkıntı yok gibi. taratıyorum şimdi pcyi. applerde de steam vardı telde onu sildim. başka da bişey yok alakalı olarak. cevap için teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 bir dönem bana da oldu aynı şey sonra kesildi bir daha da olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar