driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sinema tv istiorum da.. 9 eylül , bilgi , mimar sinan _ hangisini önerirsiniz .. bi de hiç okuyan varsa , sistem nası işlio yani yönetmenlik istiorum ne zaman o konuya yöneliorum fln filn .. şöle genel bi bilgi verir misiniz..
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bende buyuk ıhtımal ole okuycam sonra da yonetmenlik yapmayı planlıyorum ama daha aklımda okul yok[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
yellowdream Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 işte size tavsiye Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi incelemeniz için web adresl http://www.ilt.anadolu.edu.tr/ bölümler dersler öğretim elemanları vb konular hakkında istediğiniz bilgiler mevcut
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 .. [Bu mesaj Xharloan tarafından 18 Ocak 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mino Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bilgi'nin puanı (burslu) Mimar Sinan'ı geride bıraktı... İmkanları da iyi özellikle teknik imkanlarının olması lazım. Özel üniversitelerde kamera ödünç alımı var ama devlet üniversitelerinde var mı bilmiyorum. Marmara'da topu topu iki kamera var biri kutusunda duruyor. İzin yok yani (okul içi sadece) Çok sağlam bir bilgisayar ve tercihen 3 CCD DV kamera lazım. Adobe Premiere, Photoshop After Effects vb. programları bilmen işini kolaylaştırır. 340 civarı tuttursan Bilgi Burslu derim. Mimar Sinan da iyi sayılır ama bunalıma girip yatay geçişle bize (Marmara) gelenler de var. İyice araştırmanı tavsiye edeceğim... [Bu mesaj Mino tarafından 20 Ocak 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar