Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Çalışırken uzaktan eğitim alan patiler var mı? Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü ilgimi çekti. Hem çalışıp hem de derslere bakmak zor oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 varmı ki uzaktan eğitimi? çok para istiyorlardı eskiden ben bilgisayar programcılığına bakmıştım sdü'nün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 1064 lira yazmışlar mühendislik fakültesi uzaktan eğitime. Senelik 2018 lira olsa bile ucuz özele göre. Edit: Lisans sıkıntı tekrar sınava girmeni istiyorlar. Y.Lisans yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Bağlantı vs. bişiler daha ekleniyordu ona sadece harç olması gerekiyor o 2k tl yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ben sakaryada bilişim teknolojileri uzaktan yüksek lisansı yaptım. derslere sınav zamanı topluca girdim günügününe takip etmen şart değil kayıt ediliyo dersler. *askerliği öteliyor *öğrenci imkanlarından faydalanıyorsun(akbil vs.) *cvde yüksek lisans mı yüksek lisans işte. diplomada uzaktan olduğuna dair bir ibare yok ama çoğu kişi biliyor artık sakaryanın uzaktan anlamına geldiğini. 3 dönem için toplam 5000 civarı okula para veriyorsun. final zamanları 1 hafta sonu sakaryada olman gerekiyor. ulaşım konaklama masraflarınıda kat yani. ders zorluğu olarak bakarsak çok kolay olduğunu söyleyemem. hazırlanmadan geçmek çok kolay değil önem vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Parayı hiç düşünmedim. Önümüze engel koyuyorlar. Tekrar LYS sınavına gir, yok buraya gel derse gir, yok sınavı burada yap vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 endüstri 8 dönem 8k para vereceksin. yapabiliyorum dersen iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Link Uzaktan Eğitim alan Endüstri Mühendisleri, üvey evlat muamelesi görüyorlar sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ona çok takılmamak lazım ya, uzaktan eğitime giriştiysen zaten belli şeyleri kabul etmelisin. itüdeki ytüyü beğenmez ytüdeki ktüyü beğenmez devletteki özeli beğenmez özeldeki daha ucuz özeli beğenmez burslusu burssuzuna yardırır örgündeki ikinci öğretime veya uzaktan öğretime yardırır. türkiyede bunlardan kaçış yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Diplma için alcaksan al ama uzaktan eğitim diye birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 uzaktan eğitim alınmaz, alınırsa da dandik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar