Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul-Avrupa [bar]

undomiel

Öne çıkan mesajlar

Cuma ya da cumartesi aksami gelir catar..ertesi gun okul yok is yok rahatsindir.Gitsem de bi arkadaslarla kafayi bulsam dersin.. bi de güzel müzikler dinlesem.. o zaman sana iki mekan tavsiye edeyim. önce Çalinti.. 0stiklal'de McDonald's in aradan giriyorsun.Soldan 2.aradan giriyorsun kafani kaldiriyorsun aha Çalinti.Müzik konusunda hiper oldugunu söyleyemem ama içkiler saglam ve ucuz.Zaten 4 ki$i iki $i$e sex on the beach yaptiniz mi istiklalde yürürken allahinizi $a$irirsiniz =) malzemeden çalmiyolar saglam.ve sex on the beach $i$e 20 meLyon =)
Sonra burda kafayi bulduktan sonra joker'e devam etmenizi tavsiye ederim.Caminin yanindan girinde solda 5. yada 6. apartmanda bir han var.Adini $u an unuttum eger hatirlarsam yazarim yine.Ordan 5. kata cikiorsun. Sahibi Volkan Bey,cok ilgili bi insan.Ama cuma ve cumartesi 7-8 den sonra yer bulmak zor.Isterseniz buyuk bi grup gidin isterseniz 2-3 kisi yine de takilmak icin farkli bolumler var.Muzikler konusunda da ayarlayanlari tebrik etmek lazim.70lerden 80lerden de,$u dönemden de muhte$em parcalar caliyor =) Kisacasi sabaha dogru mutlu mesut ve sarho$ çikabileceginiz bi mekan =) Bi de Mojo var ama oranin yerini bilmiyorum ya bilen varsa anlatabilir mi?[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..
Sosyal ağlarda paylaş

bende yaziyim bi kac tane alterno detmetal bar

kamci:favori mekanim, ama kici kollamak lazim etrafta dolasan ciplak kamcili kizlar var.. rock agirlikli

kelepce:doom&anadolu rock agirlikli

kuyu:korku filmleri falan gosteriliyor, burasida blackcilerin bulusma noktasi, barmenler beyaz boyuyolar suratlari

cellat:det metal agirlikli dkor fena degil[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...