Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

viking metal

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

viking metal, milliyetçi iskandinav amcaların uydurduğu bir türdür. sözleri viking temalı melodeath metalden başka birşey değildir. örnek verecek olursak Amon Amarth, Thyrfing, Ensiferum gibi gruplar viking metal yapıyorlar.

işin amerikalı milliyetçi örneği de Manowar'dır.(şimdi tutup da onlar melodeath değil diyen olursa ciddi dalarım, tabiki melodeath değil :))[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.-
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

vikings diye bi cizgi film vardı o aklıma geldi şimdi[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Massimo, 10 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Walla viking metal hiç dinlemedim ama sıkı bi METALLICA hayranıyım.İlgilenenler fotoğraf gönderirlerse süper olur...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :)

Arkadaşlar ben de hiç viking metal dinlemedim ama Christina Aguilera hayranıyım . İlgilenenler (mümkünse çıplak) fotoğraf gönderirlerse süper olur.

Olur mu şimdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu =)

Bir de, Swedish melodeath e laf yok, çarpılırsınız =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bi daha çalacam yakında finallerim bitiyor bi daha yapıcam bi program yine dinleyen çıkmazsa yapmicam bi daha viking metal programı felan.

Einherjer, Storm, Ensiferum hede hödö bin tanesini çaldım programlarda radyo dinneyiiin ;)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

bende storm'un bi albumu var ama hangı albumu oldugunu bılmıyorum zira 1-2 sarkısını falan dınlemısımdır en fazla :)

2 sene once bı arkadas vermıstı bı kac cd ile daha beraber.

Hatırlattınız dinliyim bi ara :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Bir tane albümü var Storm un oda Nordavind proje grubu albüm yapıp işlerine döndüler[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 09 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Falkenbach derim baska bişi demem bende vikingmetaL denince...Süperdir..

harikadır falkenbach kesinlikle

ya viking metal die bişey yok
yani nasıl pentagram türk ezgileri kullanio falna aynı şekilde onlar da iskandinav ezgileri kullaniolar.

sözlerde vikinglerle, savaşlarla ilgili oluo , al sana viking metal :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsini folk die birleştiremessin. Çünkü her yörenin müziği farklıdır. Bi finntroll le bi Orphanedland i aynı kefeye koyamassın
Aynı zamanda Viking metal lyricsel olarak ta Folktan ayrılır. Einherjer mesela fantazi diyarları ile alakalı lyricler yazmışken Finntroll savaşlar ile alakalı lyricler yazmıştır.. Bazı Viking gruplarıda Norsk mitlerine göre lyricler yazar.. Viking metali böle ayırabilirsin..

Viking metal ile alakalı ayrıntılı bilgi istiyosan
www.metal-archives.com a gir viking metal yaz arşivdeki bir çok grubun elemanlarından tut side projectlerine kadar her türlü bilgisine ulaşabilirsin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani ve yani.. Bu melodic black le black metali aynı tutmaya benzer..

Yada death le death grind ı...
e böle olursa:
Dark Tranquility le cannibal corpse u aynı kefeye koymak lazım..

hoho ne çok entry girdim of[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Sosyal ağlarda paylaş

amon amarthın viking metalle alakasını pek bulamadım,tama adamlar kuzeyli ama death metal yapıyolar.Sadece bir albümlerine viking metal diyebiliriz oda Thor Arise.
Einherjer,Mithotyn,Falkenbach,Bathory,bunlar sayabileceğim iyi viking metal örnekleridir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 10 Ocak 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
said:
Massimo, 10 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Walla viking metal hiç dinlemedim ama sıkı bi METALLICA hayranıyım.İlgilenenler fotoğraf gönderirlerse süper olur...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :)

Arkadaşlar ben de hiç viking metal dinlemedim ama Christina Aguilera hayranıyım . İlgilenenler (mümkünse çıplak) fotoğraf gönderirlerse süper olur.

Olur mu şimdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu =)

Bir de, Swedish melodeath e laf yok, çarpılırsınız =)

[Bu mesaj HellHound tarafından 12 Ocak 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...