ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaşlar viking metali ilk defa duydum hiç viking metal dinleyen var mı aranızda nası bişey acaba[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ensiferum diye bi grup varmış viking metal yapan[signature][hline]morning erection has you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 viking metal, milliyetçi iskandinav amcaların uydurduğu bir türdür. sözleri viking temalı melodeath metalden başka birşey değildir. örnek verecek olursak Amon Amarth, Thyrfing, Ensiferum gibi gruplar viking metal yapıyorlar. işin amerikalı milliyetçi örneği de Manowar'dır.(şimdi tutup da onlar melodeath değil diyen olursa ciddi dalarım, tabiki melodeath değil :))[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hiç dinlemedimde isminden gothic i andırıyo hafif..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 storm of lethal flames only death remains ragnarok is our fate die for honor, die for glory die, death in fire. şerrefe[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 vikings diye bi cizgi film vardı o aklıma geldi şimdi[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) evet xantheden arak ama napiyim gorunce hasta oldum imzaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Falkenbach derim baska bişi demem bende vikingmetaL denince...Süperdir..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 swedish melodik death vardır birde :hmm: iyice suyunu çıkarttılar bu türlerin yahu dineyin siz gerisini boşverin :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Walla viking metal hiç dinlemedim ama sıkı bi METALLICA hayranıyım.İlgilenenler fotoğraf gönderirlerse süper olur...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 swedish death zaten melodik death oluyo kabaca dinlememiş olupta merak eden varsa amon amarth topiğinin son mesajında link vermiştim indirip dinleyebilirsiniz [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ocak 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Massimo, 10 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Walla viking metal hiç dinlemedim ama sıkı bi METALLICA hayranıyım.İlgilenenler fotoğraf gönderirlerse süper olur...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :) Arkadaşlar ben de hiç viking metal dinlemedim ama Christina Aguilera hayranıyım . İlgilenenler (mümkünse çıplak) fotoğraf gönderirlerse süper olur. Olur mu şimdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu =) Bir de, Swedish melodeath e laf yok, çarpılırsınız =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bi daha çalacam yakında finallerim bitiyor bi daha yapıcam bi program yine dinleyen çıkmazsa yapmicam bi daha viking metal programı felan. Einherjer, Storm, Ensiferum hede hödö bin tanesini çaldım programlarda radyo dinneyiiin ;)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bende storm'un bi albumu var ama hangı albumu oldugunu bılmıyorum zira 1-2 sarkısını falan dınlemısımdır en fazla :) 2 sene once bı arkadas vermıstı bı kac cd ile daha beraber. Hatırlattınız dinliyim bi ara :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bir tane albümü var Storm un oda Nordavind proje grubu albüm yapıp işlerine döndüler[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Moonspell'de Portekiz Milliyetçisidir misal.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Demise, 09 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Falkenbach derim baska bişi demem bende vikingmetaL denince...Süperdir.. harikadır falkenbach kesinlikle ya viking metal die bişey yok yani nasıl pentagram türk ezgileri kullanio falna aynı şekilde onlar da iskandinav ezgileri kullaniolar. sözlerde vikinglerle, savaşlarla ilgili oluo , al sana viking metal :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 konuya su katmak amacıyla ypaılan bu denememle size bir link sunuyorum[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Turkce rap meclisi alaa....[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Seytana Uyan Kaybeder Aslan !! Fazla Zıplama Arkana Yaslan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kim dedi viking metal bakim burda..... Amon Amarth dinleyin... Einherjer dinleyin Finntroll dinleyin..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hepsini folk die birleştiremessin. Çünkü her yörenin müziği farklıdır. Bi finntroll le bi Orphanedland i aynı kefeye koyamassın Aynı zamanda Viking metal lyricsel olarak ta Folktan ayrılır. Einherjer mesela fantazi diyarları ile alakalı lyricler yazmışken Finntroll savaşlar ile alakalı lyricler yazmıştır.. Bazı Viking gruplarıda Norsk mitlerine göre lyricler yazar.. Viking metali böle ayırabilirsin.. Viking metal ile alakalı ayrıntılı bilgi istiyosan www.metal-archives.com a gir viking metal yaz arşivdeki bir çok grubun elemanlarından tut side projectlerine kadar her türlü bilgisine ulaşabilirsin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 sevdiğim bir konsept. Storm ve Amon Amarth...[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yani ve yani.. Bu melodic black le black metali aynı tutmaya benzer.. Yada death le death grind ı... e böle olursa: Dark Tranquility le cannibal corpse u aynı kefeye koymak lazım.. hoho ne çok entry girdim of[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 amon amarthın viking metalle alakasını pek bulamadım,tama adamlar kuzeyli ama death metal yapıyolar.Sadece bir albümlerine viking metal diyebiliriz oda Thor Arise. Einherjer,Mithotyn,Falkenbach,Bathory,bunlar sayabileceğim iyi viking metal örnekleridir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Melodic Death - Death Amon amarth Lyric açısından viking zaten.. pek folk bi yanı yok amon amarthın..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Penthesilea, 10 Ocak 2005 13:39 tarihinde demiş ki: said: Massimo, 10 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Walla viking metal hiç dinlemedim ama sıkı bi METALLICA hayranıyım.İlgilenenler fotoğraf gönderirlerse süper olur...Şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :) Arkadaşlar ben de hiç viking metal dinlemedim ama Christina Aguilera hayranıyım . İlgilenenler (mümkünse çıplak) fotoğraf gönderirlerse süper olur. Olur mu şimdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu =) Bir de, Swedish melodeath e laf yok, çarpılırsınız =) [Bu mesaj HellHound tarafından 12 Ocak 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar