jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 dial-up olmasaydım aday olurdum :) şimdiki adayım dogi adam feci nba konusunda[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: fizban, 12 Ocak 2005 19:54 tarihinde demiş ki: ikincisi gilean alınma ama, hellhound ve sabo bence aday olmayı daha çok hakeden kişiler. yani ne de olsa tek mod olmicak ikisi birden olsa çok şık olur. siz öyle diyorsanız öyledir..zaten benden eski üyeler..neyse..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 tek aday benim..:) siz çekilin aradan :P[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB NBA Duayeni,Yazarı.Kobe a.k.a Canonline San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Alla kobe mod olursa yandık.paticik batar.site göçer.db patlar.her$ey beklenir bu kobe den.Zaten bir kerede banlanmı$.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aslında moderatör aramaya gerek yok, Nukem Futbol'da kalır; Fizban basketbol'a geçer, Azmodai'de spor genel de kalır. Nukem'in Verite kısmı da extrem de moderatör olur. Eldeki kaynaklarda israf edilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nba yi sürekli takip ediyorum ama bir açığını bulamadım..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kim olursa olsun da şu en bab en kank tarzı n tane topicden bizi kurtarsınlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Kumadam, 13 Ocak 2005 16:12 tarihinde demiş ki: Aslında moderatör aramaya gerek yok, Nukem Futbol'da kalır; Fizban basketbol'a geçer, Azmodai'de spor genel de kalır. Nukem'in Verite kısmı da extrem de moderatör olur. Eldeki kaynaklarda israf edilmez. Peki hocam topic sayısı artınca talep sayısı da arttı bu durumda elimizdeki imkanlar yetmiyecek o yüzden arz - talep dengesini sağlamak için yeni modlar alınıyor :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: screamer, 13 Ocak 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Kim olursa olsun da şu en bab en kank tarzı n tane topicden bizi kurtarsınlar ben olursam ilk işim bu olcak:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 12 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: kimse benim kadar meraklı olamaz :).Nickim bile nba oyuncusu :D nick yetmez ;)[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 başka şeylerde var sende olmayan ;)[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Infarctus, 13 Ocak 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Alla kobe mod olursa yandık.paticik batar.site göçer.db patlar.her$ey beklenir bu kobe den.Zaten bir kerede banlanmı$. ben hiç banlanmadım ki laflarına dikkat et sonra çok ağlarsın..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! [Bu mesaj -Kobe- tarafından 13 Ocak 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Kobe bende kobe hastasıyım ama senin gibi insanlara sataşmıyorum.Ben de adayım.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 üzgünüz 13 yaş altı almıoruz :)[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj atıp sonra aa biraz terbiyesizliğe mi vurdum diyip düzelteceğine hiç yazmasan daha iyi be Kobe ;)[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bide sonra bana her topicte kavga çıkartıosun diyolar.Al işte görün modlar kodlar zortlar niye kavga çıkarıyorum kıronun biri gelip ileri geri konuşuo kabahatli ben alıom k3nk?[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki: üzgünüz 13 yaş altı almıoruz :) Komik?[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 komik değil gerçek .[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Haddini aşıyorsun hata bende neden muhattab oluyorum ki?Yazık.Daha cevap vermeyeceğim boşuna yorulma cevap yazmak için gerçi sen post kasıyorsun ya işine gelir. Olay bitti![signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kobe sen neden bu kadar asabisin herşeye cevap veriyosun vs.? bi kere de tamam haklısınız diyip sus ha ben haklıyım nie susuyım diyosan da sus büyüklük göster dicem ama sen daha haksız olduğun konularda zeytinyağı gibi üste çıkıyosun...[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 napıyım böleyim..Mazaretim var asabiyim ben :)[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! [Bu mesaj -Kobe- tarafından 13 Ocak 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 walla asabi masabi topluluğa uyman lazım yoksa toplulukta rahat barınamassın yörünge dışını boylarsın bu gidişle söliyim[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 18:37 tarihinde demiş ki: .Al işte görün modlar kodlar zortlar niye kavga çıkarıyorum kıronun biri gelip ileri geri konuşuo kabahatli ben alıom k3nk? uff super adaysın yanı bı kere paticıkde nası konuscanı oren sonra gel de adaylını koy kodlar zortlar nedır ?terbıye sınırını asma bırılerıne kro demeden once bence bı kendıne bak asabısen bılmıorm senı yorunge dısına doru ısınlatabılırler sınırlerını aldırırsın orda *gulumser*[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 13 Ocak 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 seni yörüngeye bizzat ben zıplatsam?[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar