Qui Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Jules Verne'in "Aya Seyahat" romanını herkes bilir sanırım.. [signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 heh dun mu dogdun sen?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Qui Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yolladım worldofwarcraft.com'daki screenshot şeysine. Bakalım kabul edip koyucaklarmı :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kahramanımız aya vardığında vasıta değiştirmek zorunda kaldı. ayda stormwind'e benzeyen bir sürü ally kalesi vardı, onların birine doğru uçarken:[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yolda griffinden dustu oldu. undead olup yarasaya bindi: ehuh.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 o gördügünüz mavi-mor kürede ayda yasayan yaratıkların sehirleri.
xrex Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ay kolonisi o faunus icabinda[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde --------------------------------------
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 yeni patchle burning legion değil o aydakı koloni inicek ışın kılıcı falan cıkarıcaklar apışıp kalıcaz swgye donmesin wow[signature][hline]Hordish Manner
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Haha, Gungan hesabı =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 yere indi orc'a dönüştü savaşmaya başladı. *!konuyu up'larken araya soru sıkıştırır* bugün başıma geldi bu olay. mobla aynı anda birbirimizi öldürdük. hiç bir şekilde dot, poison gibi bir şey yoktu ikimizde de. sağ alttaki combat loga bakın. daha önce de pvp sırasında birbirimizi aynı anda stun ettiğimiz olmuştu. ben rogue, karşımda paladin... ben gouge vurdum o stun büyüsünü yaptı. ikisi de instant özellikler, ikimiz de aynı anda stun olduk. ama benim gouge daha uzun sürüyordu çıkıp backstab vurmuştum hihi. :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Qui, 16 Ocak 2005 22:08 tarihinde demiş ki: Yolladım worldofwarcraft.com'daki screenshot şeysine. Bakalım kabul edip koyucaklarmı :D senınkıne cok benzer bır ss var sıtede(tabıı senınkı degılse)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN
Core Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hatta kendisi bu.. :-Phttp://forums.worldofwarcraft.com/screenshots/images/screenoftheday/ss0133.jpg[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Öne çıkan mesajlar