Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bu aralar çok soru soruyorum yine. NodeJS'de kendimi geliştirmek için acayip acayip projeler yapıyorum. Ancak takıldım. Şimdi olayımız şu. Canlı destek sisteminde websitesinin en altında bildiğimiz canlı destek linki var. Ona basıldığı zaman pencere açılıyor ve socket bağlanıyor. Ancak ben istiyorum ki bu pencere kapatıldığı zaman socket bağlantısını komple kapatayım. Sayfayı yenilemeden tekrar pencereyi açtığında yine bağlansın. Ama malesef hiçbir şekilde client side olarak bağlantıyı tamamen sonlandırmayı beceremedim. Disconnect bile etsem server tarafında client tarafında reconnect eventini tetiklemem gerekiyor. Pencereyi kapatmazsa reconnect yaparım sorun değil ama pencereyi kapattığında komple bağlatıyı yok etsin istiyorum. Nasıl yaparım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ulan butun projesyi buraya yaptirdin zaten, bare bi baklava gonder cocuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sus sus altı üstü 2 soru sorduk be. Onunda birinin cevabını ben kendim verdim zaten. Yok böyle moderatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 aquila said: ulan butun projesyi buraya yaptirdin zaten, bare bi baklava gonder cocuklara. Al utan işte. Sabahtan beri arıyorum yeni buldum. Şu çalışıyor v1.3.3 'de http://stackoverflow.com/a/28172886/3026045 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ben ne utanicam lan, burdan olmadi stackoverflowdan bulmussun cevabi, ne farketti asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 socketio da sayfyayı kapatırsan zaten disconnect oluyor default ? geçen sene private chat yazmıştım öyleydi valla enteresan hatta androidde de activity finish te disconnect oluyordu kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 WaNTeD said: socketio da sayfyayı kapatırsan zaten disconnect oluyor default ? geçen sene private chat yazmıştım öyleydi valla enteresan hatta androidde de activity finish te disconnect oluyordu kendisi Orda bahsettiğim pencere tarayıcının penceresi değil ya. Canlı destek için oluşturduğum div'den bahsediyorum pencere diye. Tarayıcı kapanınca zaten gidiyor bağlantı otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tamam ben yanlış anlamışım çözdüysen sıkıntı yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ben socket.io ile multiplayer bir oyun yapmaya çalıştım 3 kişiden fazlası girince nedense browser kasılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hangi browser o? ben 1-2 deneme yaptim akiyo serreffisz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 swarm js pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahvelet Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Bir tarayıcı ne şekilde protokolleri kullanıyor, oturum nasıl açılıyor, kullandığınız kütüphane hangi felsefede çalışıyor, full-dublex comm. nedir, Actor modeli mi uygun bu sisteme, kullandığım sistem saniyede kaç thread açabilir, kullanıcılar saniyede kaç mesaj yollayacak. Eksik başlayınca birşeye sonuç stackoverflow dan copy paste ile bitiyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar