mawiman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 arkadaşlar yandex browser ile yazdığım yazılar silik facebook gibi siteler girdiğimde bazı harflerin katın veya koyu olduğunu gördüm yazı karakter sorunu yaşıyorum ... nasıl düzelte bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 firefox get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yandex çok iyi bir şikayetim yok sadece bir ara yazıları büyütmek için büyüteci kullandım yazı karakterleri değişti ... sanırım time romans oldu ... arial nasıl geri dönilecek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 işte o yüzden yandex kullanan birisinin cevabını beklemen gerekiyor :) ha bide o kişide bilecek bu olayı çözmeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 gergeye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://help.yandex.ru/yabrowser/settings/display-settings.xml?lang=en google calismiyo mu yandex browserda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ben ne bileyim yaaaandex miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar