SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yoğun tepki üzerine kaldırıldı :S [Bu mesaj SoulCube tarafından 19 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 baydiiiii herhes biliyo yani nerdeyse... okumadim bilee...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Çok komik, şimdi öl.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bunu baya önce görmüştüm ben de, sen banlanıcan büyük ihtimalle bu yazı üstüne :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ahaha Allahım süzüldüm kilo verdim gülmekten dememkki her gün senini gibi bi kaç kişi çıksa manken olurum lan[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: SoulCube, 19 Ocak 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Yoğun tepki üzerine kaldırıldı :S [Bu mesaj SoulCube tarafından 19 Ocak 2005 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] abi çok aradinmi bu yaziyi yaa...:( yas kaç abi senin...:( naptin yaa milleti bitirdin walla....:([signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 abe yıne gereksız bir topic daha yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 büyük adamlar eicek ya abi yaş kaç senn yok bilmem ne falan yasım 20 konuda ordakı konu değildi merak etme sazan gibin atlıyonu orda komik bi yazı vardı ama biraz müstescen yerleri oldugu için bende rahatsızlık olmasın diye edikledim ve sildim. rahatladın mı bay yaşı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 edik ne yaa :) kızlar bitti şimdi de erkekler mi bebek diliyle konuşuyo..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 19 Ocak 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Dragonmax, 19 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki: edik ne yaa :) kızlar bitti şimdi de erkekler mi bebek diliyle konuşuyo.. Bu sözünden dolayı seni kınıyorum.Kızlar bebek gibi konuşmazz!!! :-p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Dragonmax, 19 Ocak 2005 19:59 tarihinde demiş ki: edik ne yaa :) kızlar bitti şimdi de erkekler mi bebek diliyle konuşuyo.. yok artık ya sen hiç hata yapmıyomusun yazarken, adam hızlı (yada bilemiyorum nası yazdıını :) ) yazarken hata yapmış[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 neydi şimdi bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar