kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 hayatında kaç kere finikilere bindinde lan ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 cok seviyom lan ben funikuleri, geldigimde hep ona biniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 kermit said: vapur sonra minibüs minibüs dediğin beşiktaştan kanyona 15dk sürer maksimum. kanyonun önünde inersin. metroya gir çık yürü işkencesini yaşamazsın. daha uzun sürer bana da bu mantikli geliyro da sanki atv'nin oralar sabah da cok tikali olur gibime geliyor. aksam zaten mecbur oyalacaksin oralarda da. olumcul noktalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 atvnin orası tıkalı falan değil ya. alt geçit kurtarıyo direk. tek sıkıntı metrobüsü geçtikten sonra 3 dk belki trafikte kalırsın etiler sapağının orda. onun dışında zaten kanyonun orda ineceğin için gerisini siktiret 4. leventte maslakta çalışanlar düşünsün. ben daha hiç beşiktaştan atvye giderken durduğumuzu hatırlamam darphanenin ordaki ışık dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 o kadar plansız ki toplu taşıma ve yerleşim planları trafikte beklemeyle aynı süreye geliyor ulaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sabah trafiğini bilmeyen cahiller minibus demiş, sakın deneme. metro tek çaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sabah trafiğinin nerde başlayıp nerde bittiğini bilmeyen dingiller konuşmuş. minibüs beşiktaştan levente max 15 20 dk sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 hahaha beyinsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 tamam la pardon, ama cidden trafik oluyor. 2 yıl çektim barbaros bulvarının sikik trafiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 senelerce barbarostan sabah yukarı çıktım levent tarafına 1 kere bile zincirlikuyunun ordaki benzinliğe kadar trafik olduğunu görmedim. o trafikte zaten 20 30 la 3 4 dkda atlatabildiğin bi trafik. köprü trafiği gibi durmuyosun. ters taraftan geliyosan bilemem oraya hiç bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 hatali sollamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Öncelikle hayırlı olsun :) Açıkçası iş için Kadıköy'den karşıya geçerken sabah saatlerinde Söğütlüçeşme'den binersen boş yer bulabiliyorsun. Seferler oldukça sık yerini koruyup hemen atlayacaksın, Zincirlikuyu'dan da metroya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sabahları söğütlüçeşmeden 5-10 dk bekelyip oturarak gidebilirsin metrobüsle, sonra da zincirlikuyu'dan metroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar