kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 s3 şarj aleti alıcam da gg'de 32 liraya orjinal yazan sarj aletleri var. daha once hiç alışveriş yapmadım gg'den alınır mı sizce? normalde 80 lira falan hepsiburada'da. gittigidiyor.com şu mesela güvenilir gözüküyor, kullanıcı yorumlarını bulamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 adamın 28k satışı var %100 olumlu daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aynen aldım gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Alırsın aleti ,bir telefoncuya gösterirsin samsung bayisi yada .Baktın orjinal değil paranı hesabına gg geri yatırır mesela demi .Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 1.5 ay sonrasına aynı adamdan batarya siparişi vermeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 orijinal degil bunlar, kore mali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 gerçi düşündümde farketmez ne aldığın zaten samsung s3 diye dandik telefon kullanıyosun. 3 ayda bir bakım yaptırman gerekir. format cdsi lazım olursa temin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 3.5 senedir kullanıyorum abi telefonu. ne bataryasına bişey oldu ne başka bir yerine. bozulana kadar da almam zaten yeni telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 demekki telefondan anlamadığın için 3.5 senedir samsung kullanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sende büyükbaba potansiyeli gördüm mesaj falan işim olmaz arayım arasınlar yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yok ya paticiğe bile giriyorum telden.dsfsdf rom yükledim tabi, orjinal yazılımla kullansam iki sene önce atmam lazımdı çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar