Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Bisikleti sürdüm ettim falan ama baktım ki bana bile büyük, ben öbür bisikletimi toplama çabama devam edicem. Bodrumunuzda yatan 48-50 cm kadrolu yol bisikletiyle takas olabilir, atmış santim bu mübareğin kadro çünkü http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-peugeot-hle-mangalloy-yol-bisikleti-klasik-made-in-france-200856285/detay/ Ve tabi ki paticiğe özel indirim, tanıdığım patilere özel daha da indirim. Boyunuz 180den az ise tavsiye etmiyorum über uzun bacaklı değilseniz, ben 176yım bana büyük geldi. Taksime gelirseniz bi tur binip öyle alabilirsiniz. Yolda inanılmaz akıyor meret, şaşırtıcı düzeyde hafif. Bir takım paslanmaları mevcut gövdesinde, ama aldığım adam orjinalliğini bozmamak için boyamamış. Çok derin de değil zaten paslanmalar. Daha detaylı foto isteyen olursa çeker koyarım haftasonu bi ara Edit: büyük gelişi şöyle ki sürerken rahat sürüyorum, ama dur kalklarda parmak ucum basıyo düz durunca, tam basabilmek için deviriyorum velespiti hafiften Edit2: forumun adı paticik olduğu için bisiklet pembe. Ama ben ki hayatımda pembe tişört giymedim, bunun pembesini çok sevdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 aa milliyetin verdiği bisiklet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 500 milliyet alacak parayı getirene bisikleti veriyorum (Milliyet kaç para bu arada?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 boruları yanlış boydan kesmişler yüksek kadro diye kaynaklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 239 kupona vermiş http://www.milliyet.com.tr/1997/07/03/t/haber/genc.html milliyet 50 kuruş şu an. 239 * 0,5 = 119,5 e senin bisiklet ikinci el sııfr fiyatına mı verecen? % 50 değer kaybetse oradanda gider. temizinden 60 kağıt veririrm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 değişeni var km si yüksek 35 tl eder herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 35e bi tur bindiririm, 60a cihangirin elit yerlerinde hipster kıyafetiyle binip kız tavlamanıza izin veririm. Yalnız milliyetin linkteki bisiklet bu değil. Bu yol bisikleti, 28 jant ve akıyo yolda. O linkteki çocuk bisikleti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 of fiyat çok güzel ya da işte..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 İştesi? Mis gibi fiyat bak sana indirim de yaparım gel al. 30m^2 evde yaşıyoruz acele satılık, evde kullanılmayan bir şeyin durması sinirleri çok yıpratan bir şey oluyo sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Biri takas teklifinde bulundu resimlerini atacak şimdi bisikletinin, acele edin kaçıyor son birkaç dakika Tabi bisikleti beğenirsem sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 fiyatı arttır sahibinden de ucuza koymussun, alıcısı çıkar onun 400-500 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Hadi ya, beşyüz çekiyorum madem takas için dandik bişey sunarsa Ya da gaza gelmiyim 400 diyim hızlı gitsin Ya da 300e sen al beşyüze sat evden gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 acelen yoksa 500 yap satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Tian jin - Flying pigeon marka 52 kadro bi bisikletle takas teklif etti bi eleman, takasa girsem mi. Ama hatuna 52 de büyük gelebilir gibi, gerçi 52 benim ölçüm 48-49 onun, ama benim diğer bisiklet de 57 yani ben onu sürceksem o da bunu sürebilir aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Flying pigeon fena marka değilmiş sanırım aslında Bi pejo değil tabi ama bisiklet de eşek kadar Bisiklet haftasonuna kadar rezerve, muhtemelen takasa giricem. Güzelmiş flying pigeon, sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Flying pigeon marka bi velespitle takas edicez haftaya haftaiçi. Beşyüz veren yoksa kapanabilir yani konu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar