Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Gittim Gold Edition orjinal aldım ama elimde HoU yok bu elimdeki cdlerle nette oynayabilirmiyim?[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sanmıyorum. bende elimde bütüm hepsi vardı korsan ama nwn'ın 2. cdsi kayıp olduğu için netten gold edition sipariş verdim üstüne hotu korsanı yükliyecem.[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 oynayabilirsin tabiki bende ve bikaç arkadaşımda hotu yok ama orjinal Nwn ve Orjinal SoU var ve gayet güzel oynuyoruz netten. yani hotu olmazsa olmaz diye bi saçmalık yok ama server sayısı az oluyor sadece[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hmm... saol shapsal birde Turkiye'ye kargo getiren bir site varmı hotu'yuda ordan alayım bari.Orjinal cdler çokmu ucuzlamıs yoksa banamı ole gelio anlamadım :P[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 oyun eskiyince fiyatı düşüyor bide nwn pek oynanmıyor türkyede mesela diabllonunn fiyatı yüksek nwnden :) buarada ıcq ya gelsene 149764661 msn açılmıo benim biraz chatleşek![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bende diyodum oldumu kaldımı :) hmm pc'ye birde icq yuklemek lazım cdler arasından bulursam yuklerim olmazsa bulurum bi yerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar