Hmm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaslar Aramada Bulamadim Burdan Soylıyım dedım. R3rc3 kullanıyorum Creat Food Buyusunde Yemek yerine para cikiyor.Acaba Sorun neden Kaynaklanıyor.Nasıl duzenleyebılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Tcpip, 07 Ağustos 2004 19:23 tarihinde demiş ki: ileridede bazı hatalar alıcaksınız mesela create food buyusu calısmıcak onun için bir tane events in içine mesela nbl scriptlerinde fix eventinin içine on=@spellcast if ( == 2) newitem i_cake act.bounce endif gibi bir yolla yaparsın. polmorph için benim yontemim on=@spellcast in altina gene if (0) spell_say Vas Ylem Rel sd 3 mg3 tag.donus else skillmenu sm_polymorph return 1 endif sonra bir kac tane resolve hatasi alacaksin onlar ı yazarsan cevap verebilirim. sonra telnet vs ile baglanip resync atamazsin. // çözümünü bilmiyorum keske bilsem Tcpip in cozumu arasydın bıraz daha detaylı bulurdun ıyı aksamlar[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaşlar Bende Sphere R4.0.2 Kullanıyorum Ama Ben Bunu Nasıl yapacagımı Halaa Anlamış Degilim Yapamadımda Yardımcı Olurmusunuz.. Ayrıca Nebula Scriptleri Kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Poff Yardımcı Olacak Kalmadımı Ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nighthaven Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 on=@spellcast if ( == 2) newitem i_cake act.bounce endif Bunu nbl scriptlerindeki fix.scp ye eklersen sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 daha basit yolları var defs.scp ye 2-3 eklenti ile poly ve create food büyüleri çalışıyor banada lazım oldu arıyorum şu an bulunca yollarım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 deffood { i_bacon_slice 1 i_sausages 1 i_ham 1 i_cake 1 i_bread_loaf 1 } [defname hardcoded] kısmını bulup yukardakini ekliceksin altına. defs.scp'nin içinde [Bu mesaj Lower tarafından 19 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Saolun yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar