Hmm Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadaslar Aramada Bulamadim Burdan Soylıyım dedım. R3rc3 kullanıyorum Creat Food Buyusunde Yemek yerine para cikiyor.Acaba Sorun neden Kaynaklanıyor.Nasıl duzenleyebılırım...
ocean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Tcpip, 07 Ağustos 2004 19:23 tarihinde demiş ki: ileridede bazı hatalar alıcaksınız mesela create food buyusu calısmıcak onun için bir tane events in içine mesela nbl scriptlerinde fix eventinin içine on=@spellcast if ( == 2) newitem i_cake act.bounce endif gibi bir yolla yaparsın. polmorph için benim yontemim on=@spellcast in altina gene if (0) spell_say Vas Ylem Rel sd 3 mg3 tag.donus else skillmenu sm_polymorph return 1 endif sonra bir kac tane resolve hatasi alacaksin onlar ı yazarsan cevap verebilirim. sonra telnet vs ile baglanip resync atamazsin. // çözümünü bilmiyorum keske bilsem Tcpip in cozumu arasydın bıraz daha detaylı bulurdun ıyı aksamlar[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan
Spider Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaşlar Bende Sphere R4.0.2 Kullanıyorum Ama Ben Bunu Nasıl yapacagımı Halaa Anlamış Degilim Yapamadımda Yardımcı Olurmusunuz.. Ayrıca Nebula Scriptleri Kullanıyorum..
Nighthaven Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 on=@spellcast if ( == 2) newitem i_cake act.bounce endif Bunu nbl scriptlerindeki fix.scp ye eklersen sorun kalmaz.
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 daha basit yolları var defs.scp ye 2-3 eklenti ile poly ve create food büyüleri çalışıyor banada lazım oldu arıyorum şu an bulunca yollarım[signature][hline]
Lower Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 deffood { i_bacon_slice 1 i_sausages 1 i_ham 1 i_cake 1 i_bread_loaf 1 } [defname hardcoded] kısmını bulup yukardakini ekliceksin altına. defs.scp'nin içinde [Bu mesaj Lower tarafından 19 Ocak 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar