ibosch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 1 tane wordprees teması üzerinde oynamalar yapıyorum. Lakin bir yerde sadece rakam girebiliyorum.Ben istiyorum ki yazı vs. ne varsa yazabilim. Kodu sanırım aşşağıdaki kod . 0 ı siliyorum bu seferde sadece Array Array yazıyo. Ne yapmak lazım üstadlar ? $post_meta_data = get_post_custom($post->ID); if( !empty($post_meta_data['Bomb_property_size'][0]) ) { $prop_size = $post_meta_data['Bomb_property_size'][0]; echo ''; echo $prop_size; if( !empty($post_meta_data['Bomb_property_size_postfix'][0]) ){ $prop_size_postfix = $post_meta_data['Bomb_property_size_postfix'][0]; echo ' '.$prop_size_postfix; } echo ''; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Burada sadece gelen verinin boş mu değil mi onu kontrol edip ona göre işlem uyguluyor. Bahsettiğin engelleme işlemi direk textbox üzerinde oluyorsa javascript kısmına bakman lazım yok FORM'u post ettikten sonra sistem sana hata döndürüyorsa PHP tarafına bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Admin panelinde istediğim değeri yada yazıyı girebiliyorum siteyi yayınlayınca sadece rakamlar gözüküyo yazıları almıyo . Bu sıkıntıyı php dosyalarında aramam lazım değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Doğrudur ben "Lakin bir yerde sadece rakam girebiliyorum" dediğin için javascript ihtimalini düşündüm. Muhtemelen sen o veriyi girip kayıt et dediğinde filtre edip database'e öyle yazıyordur. Ona göre kodları arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Burdaki floatval yüzünden olabilir mi ki sıkıntım. if( !empty($post_meta_data['Bomb_property_bedrooms'][0]) ) { $prop_bedrooms = floatval($post_meta_data['Bomb_property_bedrooms'][0]); $bedrooms_label = ($prop_bedrooms > 1)? __('Bedrooms','framework' ): __('Bedroom','framework'); echo ''. $prop_bedrooms .' '.$bedrooms_label.''; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Sorana kadar denesene ? =) Ek olarak bir de o degerin DB'de kaydedildigi alanin tipini kontrol etmen lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Aynen denedim oldu . Floatval yüzündenmiş . strval() girdim düzeldi. jonq yardımın için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar