roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 ya bizim şirket araçları citroen in bi bayisinden uzun dönem kiralanmış oluyor. 2 senelik kontrat. 50-60 tane araba var böyle. geçen benim üstüme kayıtlı aracı otoparkta bi yere gömçürdüm, ufak bi hasar oluştu. zaten tamponun altı çıkıktı, kartel muhafaza yamulmuştu, fren balataları da bitikti, çocuklardan birine alın götürün bunu servise dedim. şöyle bi kağıt ve ehliyet futupisi istemişler: 'ilgili sigorta müdürlüğüne, xxx plakalı aracı antalya'da kapalı otoparkta şuraya sürttüm ve 3-4 cm büyüklüğünde bir hasar meydana geldi. gereğinin yapılmasını arz ederim. isim soyad imza' niye böyle bişi istediler şimdi? bi de kaskoyu bozmayalım falan demişler. başlarım kaskosuna 50 tane arabamız var lan sizden diye aramadan önce bi size sorayım dedim. bu belgenin amacı nedir? araç 2013 c4 bu arada. şirket arabası olarak güzel de 60 bin lira verenin aklına hayran olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 sigortadan parayı almak için istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 sigortanin tamir bedeli odemesi icin 3 seyden birisi gerekiyor: ya trafik tutanagi olacak, ya taraflarin kendi duzenledigi hasar tutanagi olacak ya da kullanicinin hasar beyani olacak. o yaziyi bu nedenle istiyorlar senden. muhtemelen kucuk onarim kapsaminda yaptiracaklar bir kismini. bu hasarsizligi dusurmez, ama yine de beyan/dilekce gerekir. aradaki cikabilecek ekstra farki kiralama sirketi cebinden oder. hasarsizlik indiriminin hasar tutarindan daha cok oldugu durumlarda kiralayan firma araci baska bir ozel servise yaptirmak isteyebilir. arac kiralik oldugundan acikcasi nasil isterse oyle yaptirsin, bana saglam geri verdigi surece umrumda olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar