elesso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Oha 2000liraya nasıl geçiniyoruz olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 ben 900 + sodexo ya geçiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Adam iş yapmıyor, sadece konuşuyor arkadaş. Dikkat ettim işe başladığından beri paticik'e mesaj atmayı bırakmış. Bütün enerjisini iş yerinden boş işlere harcıyor. Biraz daha idare edeceğim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Aboooooooooo koşun pislik çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Kermit dediğin adam ne konuşabilir ki? Anca maç şöyle oldu, idda kuponum böyle yattı bilmemne. Ganyan muhabbetinden öteye gidemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Sorma zaten yahu, BJK 3 tane yemiş gece gözüne uyku girmemiş sabah geldim uzanmış koltuğa beyfendi uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Ağzı durmaz onun ya, bi de dinlemez söylenenleri, ya aynı şeyi tekrar eder ya da söylediğin şeyi sorar. Bir garip Kurbağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar