BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bizim yaptığımız sadece katlanmak. Özürlük denen her şeye katlanmak. Bunun bir sözden ibaret olduğunu bildiğimiz halde katlanıyoruz. Peki kendimize hiç sorduk mu neden katlanıyoruz diye ? Sormadık, eğer sorsaydıkta etraftaki kıç yalalyıcılar tarafından bastırıldık veya mafya tarafından öldürüldük. Ülke bir bütündür ve özgürlük onun özüdür deniliyor ama bunu kimse hareketleri ile kanıtlamıyor. Bebek katilleri etrafta dolaşıyor, hortumcular paraları çalarak bizim özgürlüğümüzü kısıtlıyor...[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Korkumuz çok fazla bizim korkularımızı biliyorlar.Konuşmıycağımızı biliyorlar.Onlar için kolay bizim içinse zor. Tek ihtiyacımız olan bu dünya hakkında daha fazla yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Yokmuş gibi davranamazdım,karşımda duruyordu.Oysaki ben onu uzun zaman önce yok etmiştim kendi içimde.Nasıl olurda şimdi karşıma çıkardı.Onca şey,onca kayıp.Hayır onlar asla bilemediler. Anlatmak istedim ama dinlemediler.Hep çocuça şeyler söylüyordum onlara göre.Kabul etmediler. Şimdi ise benim yetişkin birisi olduğumla ilgili gelip karşımda kelimeler kullanıyor İnanmalımıyım tüm bunlara Büyümüştüm ama çocukluğumu unutucak kadar değil.Hep içimdeydi.Büyüsemde içimde ki o parça hep bana ait olucak diyordum kendi kendime Sadece benim gibi davrandığım hayalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar