Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 En-pvp 7 de alliance raidi ve hordelara kan ağlatışları ;) İzlenmeye değer :) tıkla[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 müthiş valla Night Shyamalan(c/p) filmi gibi olmuş sürpriz son. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Aha süper hakkaten ama çapulcular gibi gitmişler level 7 ler falan vardı arada :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya tam combat başladığın adamların üstünde bi tane wyvern geziniyor (wind rider ) o nedir yahu??? normalde o transpğort değilmiydi. Yolun üstünde hafiften uçuyor sonra geliyor bi adamın orada duruyor. ??!!? anlamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Wind Rider Master a dalmış birileri...[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kim dalmıssa hata etmis hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 haha harika ya, çok eğlenceli bi video kesin izlenmeli ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 evet ama sonu hüsran olmus acıdım valla adamlar resmen ezilmisler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 hehe guzelmis.. ekspekted?![signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyx3k Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya benim de icim parcalandi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya gercekten wind ridera dokunmasalar yenerlerdı bu arada kım yapmıssa cok eylencelı yapmıss[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hımm :D walla video ile ilgili yorum ---> Aliance Kağıt olmuş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ben yoktum orda ondan olmuş sanırım bunlar =) Çok güzelmiş hehe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 gecen arathiye raid oldu ne wind raider kaldi ne onun ozel hayvanlari hepsi 55+++ bossdu etrafta 20ye yakinda guard vardi hepsini yediler bide 5 kisi biz vardik bizide yediler sonu gene husran oldu onlara o ayri hayatimda yapmadigim kill yaptim o gun,5 kisi sehirden kacak kisileri tek tek avladik,paso 1v5,2v5 oldugundan sorun cikmadi 60ari oldururken. bizlede ilgilenemiyorlardi paso guard spawn oluyordu heh[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar