Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Iste hollandaya donmek zorunda degil ki adam onu demek istiyorum Eu da herhangi bir yere alir yukunu gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 benim nakliyecim boyle calisiyor. hollandayla veya eu ile calismiyor. eger hollanda ile de boyle bir durum varsa, orayla calisan nakliyeciden ucuz fiyat alabilir diye tavsiye ettim. neyin tartismasini yapiyorsun ki sen anlamadim hala gideyim nakliyecime sizin mantaliteyle bu is olmaz mi diyim napayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 senin nakliyecin hollandaya boş gidiyorsa git de sen gerizekalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 nakliyecini değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 akil tutulmasi yasiyosunuz heralde siz. ama ben yine de soyliyim nakliyecime, siz bu isi bilmiyorsunuz. paticikteki elemanlara sordum bu is boyle olmaz dediler diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar