Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pvp Server Arayanlara

GM_galadniel

Öne çıkan mesajlar

Pvp server arayanlar

Haritasını kendi yaptıgımız 2 adalı map 'de iki kale ve sehir arasında olucak Pvp server acılacak. Ama fazla pvp serverında oynamadıgımız için nasıl olması gerektigi hakkında fazla bilgimiz yok acılacak olan Pvp serverında olması gereken bir sey warsa [email protected] - [email protected] adresine mail olarak iletirseniz cok sevinirim....[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 19 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
ciem abi ciem abi...
osman kılıcmı çaldı :)

Bu tipler yenimi buralarda? Adam fikrinizi sorup sizi adam yerine koyduğu için mi dalga geçiyorsunuz???

Şu saçmalamayı bırakın...[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Aman tanrım Plus o ne laftı öyle , senin bu muhteşem lafın yüzünden sokağa çıkamıcağım bir daha ..

Manloth arkadaşımızın , 3 , 4 topicte sadece " saçmalamayın " yazdığını gördüğüm için eleştirdim , ama sana göre çok ayıp ettim sanırım , ben saçmalamak için yazı yazıyorsam , sende insan (!) sın .[signature][hline]to the victory...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...