roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bu UCLA Extension tarzındaki sertifika programları hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Hani 12 ay gitmek yerine, 9 aylık kısmını online halledip, 3 ay da bizzat gitsek derslere katılsak classroom training olarak, olur mu acaba? Mantıklı mıdır, harcadığımız eşşek kadar paraya değer mi? Fakirim, fiyat performans çok önemli. Zaten epeydir Amerika'ya gitmek istiyordum, bahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ben de son yılda MIT'deki kurslara katılmayı hayal ediyodum ama bi türlü gerçekleştiremedim fiyatından ötürü. eğer karşılayabiliyosan hunharca bas parayı gözünün yaşına bakma. hatta keşke o 9 ayı da amerikada geçirebilsen. gidince zaten kalmak isteyeceksin hiç bir anı için pişman olmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ben de caltech e gideceğim 1 ders için özel öğrenci olarak ilk fırsatta. worth every penny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 belli bir sayısı var online derslerin, her dönem 1 veya 2 tane alabiliyorsun. o yüzden gitmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ya gitmesine giderim de masraf çok artıyor o zaman abi. la'de kim yaşayacak 1 sene. 3 ay bile çok kasıyor yani de idare edeceğiz bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bu programları alırken çalışamıyorsun aynı zamanda sdf, o yüzden mail ile sor derim online ders olayını ama ben yapılamıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gelin gelin, oh enayi parasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 bir kere demiyor gelin bende kalın, kiraya para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 MasterHapLo said: manhattan da okuyan arkadas var yarın sorarim durumu. Her gun anlatıyor amerika maceralarını. Sordun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar