Auril Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yukarda yazıyor işte anlamayanlar için dünyanın gelmiş geçmiş en büyük sonradan görmeleri adamlar anadili ingilizceyi bile düzgün konuşamayan öküzün önde gidenleri falan denmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 süper ya, 2 3 sayfada, yıllardır çözülemeyen inanılmaz sırlar açığa çıktı jldkasjdaslkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 rockefellerlar falan hikaye arkadaşlar bütün ibnelik rotschildlerde bankacılık sistemini kurmak ne demek hepinizmi fakirsiniz azcık düşünün adamlar parayı satmayı bulmuşlar azcık daha açayım o rockefellerların bankadaki tüm paralarıda bunların bunlar işletiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bankacılığı onlar mı bulmuş? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 azcık trolledim atatürk konusunda ama insanlar çok komik atatürk diyince akansular duruyo anasına babasına sövülmüş gibi davranıyo çok seviyolar falan hülooğculardan allahuekber wuhuuu culardan hiç farkları yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Flassh said: bankacılığı onlar mı bulmuş? LOL ya birader git dizi falan izle aklının yetmediği şeylere karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 >salaklık yap >trolledim heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: Flassh said: bankacılığı onlar mı bulmuş? LOL ya birader git dizi falan izle aklının yetmediği şeylere karışma iyi de bankacılık sistemini kimin kurduğunu düşünüyorsun? hiç araştırdın mı acaba bankacılık nasıl oluşmuş gelişmiş fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ben kurtlar vadisinde görmüştüm lucifer kurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hayır direk öyle bir italyan ailesinden (edit: italyanlar diye biliyorum) girdi ve öyle bir cümle etti ki, adamın sözünü okuyup azıcık bile olsun google a bakmaktan aciz biri "anaaa bu aile mi kurmuş bankacılığı. hem de hiç bir gerek de yokken çakalca parayı satmayı keşfetmişler vay bee" diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Birader bankacılık sisteminin kurucusu ve sahibi ALLAH, DIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ilk bankaciligi muslumanlar kurmustur arkadaslar aptal olmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Dworgian said: Loex said: Flassh said: bankacılığı onlar mı bulmuş? LOL ya birader git dizi falan izle aklının yetmediği şeylere karışma iyi de bankacılık sistemini kimin kurduğunu düşünüyorsun? hiç araştırdın mı acaba bankacılık nasıl oluşmuş gelişmiş fln? çok eskilerden beri var aslına bakarsan bankacılık hatta "bank" ismide zamanında nerde olduğunu hatırlamıyorum ama avrupada köyün birinde meşhur zengin bi adam malzeme almaya giden köylülere bankda oturup para dağıtırmış. tabi faizle bank adı ordan gelmiş falan filan rothchild ailesi bankacılığın bugünkü halini kurmuş adam frankfurttan 5 tane oğlunu o zamanın 5 tane büyük ülkesine gönderip oralarda bankalar kurdurmuş hatta mesela ilk zamanlarından bi hikaye nasıl zengin olduklarına dair 1900ların başında ingilteredem frankfurta sipariş almaya iş almaya tekstilciler geliyo ailenin frankfurttaki üyesi hepsine siparişler veriyo mümkün olduğunca frankfurtta tutuyo tüm tekstilcileri bu sırada ailenin ingilteredeki üyesi muhtemelen kardeşi tam hatırlamıyorum ingilterede ne kadar hammmadde varsa satın alıyo o zamanları adamlar siparişi alıp ingiltereye geliyo hammadde fiyatı 1 ken 5 olmuş böyle böyle işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bence sen "modern bankacılık/günümüz bankacılığı" ile "uluslararası bankacılık/finans" kavramlarını karıştırmışsın gibi. Rothschild ailesinin en büyük özelliği dediğin gibi 5 farklı ülkede aktif bankalar ve şubeler kurması. ama bu modern bankacılık akımını başlatmışlar algısı yaratmamalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 allasen ole bi numara yapsalar kimsenin bi daha adamlar calısmamasını bırak house of commons'dan kovulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yav adamları neden savunuyosun neden bok atayım adamlara http://skeptoid.com/blog/wp-content/uploads/2014/04/jacob-rothschild.jpg evet simpsonsdaki santralin sahibi :) http://www.thetruthseeker.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/Nathan-Rothschild-and-famed-quote.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 adamları savunmuyorum, "hikayenin" ne kadar hikaye olduğunu dile geritiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 malezyada kaybolan uçak bile bunların ibneliği bence uçakta ölen 3 kişi bu aileyle bi patent hakkı paylaşıyodu neyse devreler yanıcak benim helal olsun adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 http://iamthewitness.com/books/Arnold.Leese/Gentile.Folly_The.Rothschilds/13.Rothschild.control.of.raw.materials.htm böyle bişey buldum da okicam du bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 sikkofield kafasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 keşke herkes okusa kütüphane yok memlekette :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 şu outernet projesi yayılsa daha çok kişi okur eder bir sürü eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: azcık trolledim atatürk konusunda ama insanlar çok komik atatürk diyince akansular duruyo anasına babasına sövülmüş gibi davranıyo çok seviyolar falan hülooğculardan allahuekber wuhuuu culardan hiç farkları yok bence var ve sen bunu anlayabilecek kapasitede degilsin pic ettin konuyu cahilliğinle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 cahillik zor vallahi kusura bakma acı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Loex said: azcık trolledim atatürk konusunda ama insanlar çok komik atatürk diyince akansular duruyo anasına babasına sövülmüş gibi davranıyo çok seviyolar falan hülooğculardan allahuekber wuhuuu culardan hiç farkları yok bence sana verilen cevaplardan bi tane atatürk taraftarlığı içeren post göstersene? temelsiz olsun ya da ideolojik yansımalar olsun içinde lütfen. düşündüğün kadar zeki değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar