maxrep Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Merhabalar, Aradan sonra tekrar WoW a geri dönüş yaptım. Ancak iş, güç ve aile derken artık pve ye saatlerce vakit ayıramıyacağım. Girdiğimde 1 bilemedin 2 saat enfazla kalacağım. PVP ağırlıklı oynamak istiyorum. Horde da olan Warrior karakterim var. Sormak istediğim Twisting-Nether 'de PVP yapan ve bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 arena yapmak için artık horde veya alliance farketmiyor. faction'ını yaz ekleşelim ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Healer oynayan varsa beni de eklesin pls. Warrior oynuyorum bende. bu arada human racial i en iyi pvp icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Dynun said: arena yapmak için artık horde veya alliance farketmiyor. faction'ını yaz ekleşelim ona göre farketmiyor mu ? ally horde braber arena yapabiliyor mu ? (aynı takımdan bahsediyorum) + madem farketmiyor faction niye soruyorsun ki ? anlamadım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 realm fark etmiyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar