Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fip Virusu

zipzip

Öne çıkan mesajlar

zipzip i anlıyorum. imkanın varsa zorluyorsun da, yoksa ne yapsın? az buz hayvan yok o evde. ciddi bir para demek.

benim bile 4 tane baktıgım aşı karneli kedi var. benimkisini de dahil et, 5 tane. ilk aşılarının tamamını kendim yaptırıp sahiplerine teslim ettigim bugune kadar 5-6 tane daha vardır. sokak kedisi tarifesinden ücret alınmasına karşın maması olsun, aşısı olsun her ay bir servet gidiyor.

araba ezdiginde bir prof. a yaptırılan diafram ameliyatı kac para hic sormayın. ustelik sokak kedisi oldugu icin iyi fiyat verildiği halde. napayım? belediyeye gotursen kurtulma sansı sıfır.

hayvanın birisi tekmeliyor, kedinin ayagı kırılıyor, kapatacak yer yok, mecburen pansiyona bırakıyorsun. normal pansiyon ucretinin 5 de birini almalarına ragmen 30 gün sonra toplam fiyat yine de can acıtıyor. ya da bakıyorsun hasta, zorla yakalıyorsun, her gun yakalamana imkan yok, mecburen 10 gün pansiyona bırakıyorsun, sokak kedisi indirimine ragmen dunyanın parası. her ay en az bir kedim var pansiyonda. bazen bıraktıgımı bile unutuyorum, hatırlatıyorlar.

kısırlastırma ucretleri bir yana. belediye kasap, kıyamıyorum goturmeye. mecburen onlar da cepten.

hayvanların ureme hızına yetıstıremıyorum sahiplendirme hızını. bosa kurek cekıyorsun gibi hissediyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...