lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benim diş hatlar çok yavas sorun tek bendemi sizdede varmi hala 3.gün oldu diş hatlar çok yavas bende yavu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 adsl donanımım iyi benim modemin yazılımıda iyi. http://forum.paticik.com/view.php?id=107185[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya biliyorum ben o günden beri hala berbat sizinkiler düzeldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 1mbit adsl var 30'un üstüne daha doğru dürüst çıkamadım P2P'lerde yani yurtdışı berbat, aynen download.com'dan 30kb/s - 40 kb/s ile download yapıyorum yurtiçi downloadda sorun yok gibi microsoftdan 110kb/s ile update yapıyorum ( microsoft tr'den tabii, yani yurtiçi )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 benimde berbattı bugun düzelir gibi oldu biraz sonra tekrar bomb.k oldu. Kahretsin bu tt'yi ya.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yarim saatlik bi urastan sonra düsüre bildim sorun yok diyolar ama bide suratima kabadi kadin deli oldum ya kari benim suratima kapati tel i ulan varya...... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ewt p2p lerde 5 kb gorunce sevinir oldum 3 gundur yazık gunah ya işleri fatura gondermeye gelince 1 gun aksatmıyolar işte nese....[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 270 milyon fatura geldi :D 3 aydır gelmiyodu ahah[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 lisantus sana verdigim linkteki topici biliyorsan neden bunu donanım bolumune actıgını sorabilirmiyim[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 o topici bilmiyodum 3 gün önceki sorun oldugunu biliyodum su anki durumu merak ediyodum ama farkindayim yanliş yere açtigimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 512 kb adsl sahibiyim,mozillanin kendi dl manageri ile 52 ile indiriyorum cogu yurtdisi siteden - kirikkale[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kablolar koptuğu için böyle sanırım daha yapılmadı heralde.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar