Bonus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 uzay mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı?kazanabileceğim tek bölüm herhalde(335 puan) mezun olunca iş imkanı var mı?Mezun olup NASA'ya gidebilir miyiz?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 türkiye'de kalırsan sanırım tubıtakta çalışabılırsın o da bılımsel araştırmalarda bulunursun. -eğer isteğin varsa- Nasaya gırmek kolay olmasa gerek.Ama Türkiye'de kalıp matematık ogretmenı olanıda duydum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bi kaç kişiyle beraber tr'de üs kur bence :) daha sonra meslek ünlenir hem, sende başı çekmiş olursun. ilgili üniv.lerde bölüm hakkında bilgi bulabilirsin[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Nasa ya girme gibi bir hayalin varsa üniversite için A.B.D. ye gitmen lazım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 üs kurmak da ilginç tabi ama öyle hadi kuralım diyince kurulmaz herhalde izmir'de uzay üssü var ztn galiba.hiç olmadı oraya gezmeye gelen cocukları gezdiririm .p ama florida uzay üssünde temizlikçi bile olsam yeter bana.. yeri yeter bir kere.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bizim çevrede oturan birisi var alakasız bi iş yapıyo tavsiye etmem. okuması çok zor ve hiç iş yok diyordu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Mephinx, 16 Ocak 2005 17:34 tarihinde demiş ki: türkiye'de kalırsan sanırım tubıtakta çalışabılırsın o da bılımsel araştırmalarda bulunursun. -eğer isteğin varsa- Nasaya gırmek kolay olmasa gerek.Ama Türkiye'de kalıp matematık ogretmenı olanıda duydum ben o adamı tanıyorum galiba ... benim lise hocam da bööleydi.. adı ne senin tanığın kişinin ? yoksa Ruhi Üredi mi?[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides.
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bence geleceğini daha iyi planlaman lazım, US'de eğitime devam etme şansın yoksa, 1 sene otur kas daha iyi bir üni'ye gir ama yok US'de master yapabilirim diyorsan burada uzay mühendisliği oku ama sonra ilgili bir bölüme US'e master ve doktora için git o sırada part time olarak bir iş bul kendine ve iyi bir mühendis olmaya çalış NASA o kadar da uzak değil NASA da çalışan türk'ler var.. hayal değil yani..[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ABD ye gidecek olsan dahi burada okuduğun üniversitenin geçerli sayılmaması durumu var o yüzden kırıkkale üniversitesinde okuyup harward da master yaparım fln gibi düşüncelere kapılma :p[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tr de çok zor iş bulman...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 uazy ya sonsuz bosluk yat anasini satim..
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Vodan, 18 Ocak 2005 10:42 tarihinde demiş ki: ABD ye gidecek olsan dahi burada okuduğun üniversitenin geçerli sayılmaması durumu var o yüzden kırıkkale üniversitesinde okuyup harward da master yaparım fln gibi düşüncelere kapılma :p İTÜ'de geçersiz sayılmaz herhalde tek İTÜ'de var ztn bildiğim kadarıyla[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 nasa'ya höt diye gidebileceini sanmiyorum pati karde$ okulda kasmadikca bisi olmaz yani.biliosun turkiyede de i$ alani olmayan bi meslek seçiyorsun.[signature][hline]Artık ne gündüz ne gece var bana.. Döktüm güllerimi çıkmaz sokaklara..
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bi de bu meslekte hiç pratik imkanı olmuo sanırım :) labde falan napıolardır merak ediom, astronot kıyafeti giyip evcilik falan mı oynuolar acaba :p
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya olsa bile nerde yapcaklar pratigi sanayide mi:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 adamların simülasyon alanları var niye pratik imkanı olmasın bi kere NASA nın merkez biansına gidip dolaştınız baktınız da mı konuşuyonuz yani nedir*[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 NASA nın tabi vardır. ben univlerden bahsediom.. NASAya kalsa dersleri ayda kampüs kurup orda verir :p
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 meslek değil eğitim sürecinde demen daha doğru olurdu CEDAY o zman :)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 neyse gene de fazla dalga gecmemek lazım hicbir bölümle, hepsinin kendine göre bi amacı bi nedeni var..gerçi biz dha cok meslekten ziyade türkiyedeki yetersizlikle dalga gecioz..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 asla girme. kasnak ve saçma bi bölüm. matematik oku çok daha iyi edersin.
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ciddi olarak "uzay mühendisi olacam benn" diye yanıp tutuşmuyorsan, akademik kariyere uygun karakter yapısı ve saglam sinirlere sahip degilsen, hayatının tek amacı galaksilerin 10milyon ışık yılı sonra nasıl çarpışacaklarını, çarpıştıklarında ne olacaklarını merak etmek degilse, maddi imkanın çok geniş ve işlerde hiç iş bulmadan da takılırım ben diyemiyorsan gitmeyi aklından bile geçirme. bu tür "uç" meslek dallarında Türkiye'de çok limitli iş bulma imkanın olur, daha çok mezun olduktan sonra egitimci olarak iş bulabilirsin. hayatımı XXX olayına adamam lazım şeklinde düşünmüyorsanız, ilerde mutlu olabilecegiz ve iş bulma imkanının geniş oldugu sektörleri düşünmelisiniz. Bunlar makine mühendisliği, bilgisayar müh, tavsiye edebileceğim 2 bölümdür, bunlardan mezun olup kendinizide geliştirseniz hem yurtiçi, hemde yurtdışı iş imkanınız diger mesleklere göre daha fazladır.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi [Bu mesaj karakedi tarafından 19 Ocak 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar