mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Çok komik bir soru olabilir :p Yeni taşındığım evde modeme takılı kalın bir telefon kablosu ile karşılaştım. Ethernet gibi ama iki ucu da telefon hattına uygun. (bu arada TTNET ADSL) şimdi bir modifikasyon yapacağım için bu kablonun uzunu lazım, yıllardır Kablo.net kullandığım için bilemedim, bu kalın telefon kablosu normal bildiğimiz telefon kablosu mu yoksa TTNET'in yeni bir marifeti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Ethernet kablosunun metresi ucuz diye normal ince telefon kablosu kullanmaktansa ethernet kablosu kullaniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Sağolasın ya, o zaman normal bildiğimiz kablodan alabilirim gönül rahatlığıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 bildigin kablodan al kalınların yarısı israf kullanılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Fistan said: bildigin kablodan al kalınların yarısı israf kullanılmıyo Santraldeki hatlari odalara daitmak icin kullaniyolar genelde.Bizim sirketteki duvar icinde kalan butun hatlar ethernet kablosundan tasiniyo.Banada cok abzurd gelmisti, buna ozgu kablo var neden ethernet demistim, maliyet dedilerdi.Birde derli topluyo.Bir oda da genelde 4 hat var.1 ethernet kablosunda da 4 hat tasiyabiliyosun zaten. Falan falan buda boyle bi bilgi dursun bi kenarda.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moland Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Köken kablo diye iste kabloyu 1 çift olur, bulamazsan 2 çift al. Balık sırtı gibi olur tipi. Köken daha elastiktir diğer dahili telefon kablolarına göre. Bulamazsan 1 çift veya 2 çift dahili telefon kablosu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar