Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip smac basarim

micha

Öne çıkan mesajlar

beyler kimse konuşmasın 191 boyumlar herkesi ezerim :D
çok pis smaç basarım blok koyarım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

görücez maçta bana koyabiliyormusun[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

E doğru aslında basketbolu kenardan izleyene blok vurmak zor iş..

hatta dediğin gibi sayılı

lol falan :d[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dregoth, 16 Ocak 2005 08:47 tarihinde demiş ki:
Bu topici acmanın anlamı nedir?

Acayip *ıçarım , tuvalet kırılır hatta caddebostandaki tuvaletlerden birini ben kırdım. O lop diye cıkan ses e hastayım

Biraz ayıp olmuş, azcık da kaba olmuş, ama evet çok komik olmuş.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Sosyal ağlarda paylaş

alıcam aklınızı olm :) bi de böyle deyip iğrenç oynamakta var ama du hele...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wook, 16 Ocak 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
ne demişler: Azimle *ıçan duwar deler!!!

o betonu deler deılmıydı? neyseee[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

mandooo sanırım sen halısaha macındada mılletı dağıtcaktın ddemı? maca bıle gıtmedn basket macı olsa nolcak gıne gelmıcen fark eden ne hıc bısı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

yas 13 boy 177 iken efes miniklerde iken- cembere degdim
yas 14 boy 1.80 dacka kucuklerde iken- donen topu smacladim(isinirken topu potaya atip)
yas 15 okul idmani yer pertevniyal-5e5te fast break e kosan mehmet tekkan isimli arkadasimi gozume kestirip orta sahanin sagindan cembere dogru kosup bloga kalktim.o cembere sol taraftan ben sag taraftan geldik.sol ayagimla ziplayip,sol elimle blok yaptim.simdi hepiniz ne d,iyorsun bunda ne var diyorsunuzdur.butun bunlar olurken ,ister inanin ister inanmayin.kafami panyaya carptim.Bu arada boy hala bi seksen
vs
vs..
Sosyal ağlarda paylaş

ole bombosken herkes smac basarda onunuzde sizin boyunuzda bi adam varken basında gorelim alkıslıyalim profesyonel olarakta oynadım boyum 2 metre her maca bu macta kesin smac basacam diye cıkıp hic smac basamiyosunuz..tam sıcrıyosunuz cekiyolar havadayken ittiriyolar yoksa 1.70 adamda ole kosa kosa gelip smac basabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

sen bana turkiye liglerinde,avrupa liglerinde ve NBA de mac icinde degil,isinirken öleee seninin dedigin gibi gerile gerile smac yapan adamlarin adini bir zahmet sayarmisin?

Nukem :) guldurdun beni(keske hepimiz yari zenci olsak diilmi)
1983-1992 yillari arasinda ITÜ,EFES;ve DACKA takimlarinda ve AKASYA kolejinde okuyanlar varsa bu forumda onlar hatirlar.ismim Hilmi Can Esen.Bizim evin tavanina da kafamla degiyordum o zamanlar.Esasinda burda sunu soylemek gerekir.Iyi bir basketbolcu olmak icin gerekli ozelliklerden birisi Smac yapabilmek kesinlikle degildir.Ayrica arkadasin dedigi gibi,mac icinde gelip,adamin kafasindan smac vuramiyorsan zaten smac atiyorsunda sayilmaz,dogru bu gercek.Ama adamin kafasinin uzerinden,o adam senin onundeyken smaca kalkip vurabilen insanlar hala tum dunyada sayili.Ben cok iyi sicrayan,cok iyi mudafaci,iyi sut atan,akilli sayilacak bir 1-1,5 numaraydim.evet smacta yaptim ama sonucta baska etkenlerden dolayi ki en önemlisi de benim iradesiligimdi(a takimla yaz idmanlarina daha yildiz takimdayken cikmama ragmen)birinci lig oyuncusu olamadim.
Bu arada hayatimda mac icerisinde 1 kere smac yaptim,oda yazin silivri parkkoydeki saracoglu sahasinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...