CapN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Samsung tablet kullanıyorum soyle bır sıkıntım var tablet ve bılgısayarı kombıne edıp kullanıyorum fakat tabletı sarj edemıyor bır sure sonra tabletın pılı bıtıyor. Tablet devamlı aktıf bu sebepten buyuk ıhtımal. Internette baya arastırdım da bulamadım belkı yanlıs aradım bılmıyorum. Tabletten cıft cıkıs yapıp bırtanesını bılgısayara dıgerınıde sarj aletıne takmamı saglıcak bır aparat varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Tablet sarj olurken tableti kullanmaya devam edersen lityum pilin ömrünü fazla ısıdan dolayı kısaltırsın. Bu durum modern lityum pille çalışan her türlü mobil cihaz için geçerlidir. Tabletle bilgisayarı beraber kullanıyorum olayını anlamadım ama tableti sarj etmek için tek USB'den çekilen güç muhtemelen yetersiz kalıyordur, direk prizden almayı deneyebilirsin veya 2-3 USB portundan aynı anda güç çekip tek aleti şarj eden ara kablolar var, onlardan faydalanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 http://www.ebay.com/itm/1ft-Dual-USB-A-to-Micro-B-Y-Power-Booster-Cable-for-External-Hard-Drive-YS-US7-/280750493818 Kırmızı ucu usb uzatma kablosuyla tabletin şarj aletine bağlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Bılgısayarda bır yazılım var tablet ona baglıyken ıstedıgım seylerı yapıyor. İş için gereklı bır duzenek suanda bana tabletı yakarız problem degıl. Apartı sıparıs verdım tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar